19 Haziran 2022 20:42 Güncelleme : 24 Haziran 2022 22:52

Hakan Ural, Eski Patronu Acun'u Yerden Yere Vurdu! Sözleri Ok Gibi Geçirdi Acun Buna Cevapsız Kalmaz

Hakan Ural, Eski Patronu Acun'u Yerden Yere Vurdu! Sözleri Ok Gibi Geçirdi Acun Buna Cevapsız Kalmaz

Hakan Ural’da şok eden açıklamalar geldi. Acun Ilıcalı’yı resmen yerden yere vurdu. Görenlerin ağzı açık kalırken, Acun Ilıcalı’dan henüz ses seda yok. Acun Ilıcalı’nın tepkisinin ne olacağı herkes tarafından çok merak ediliyor.

Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yapan Hakan Ural’dan Acun Ilıcalı’ya şok eden sözler geldi. İzleyenleri ağzı açık kalırken, Acun Ilıcalı’nın bu sözler karşısında ne yapacağı oldukça merak edildi. Hakan Ural, hedefine Acun Ilıcalı’yı koydu ve resmen yerden yere vurdu. İşte Hakan Ural’ın Acun Ilıcalı hakkında söylediği o sözler…

Hedefine Acun Ilıcalı’yı Koydu ve Resmen Ağzından Çıkanı Kulağı Duymadı

Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yaparken eski patronu olan Acun Ilıcalı’yı hedef aldı. Acun Ilıcalı hakkında konuşan Hakan Ural, Acun Ilıcalı’yı eleştirdi. Acun Ilıcalı için diksiyona uygun bir şekilde konuşmadığını söyledi. Örnekler üzerinden giden Hakan Ural, Acun Ilıcalı’nın açıkçası lafını kullanmadan konuşamayacağını ve böyle kalacağını söyledi. Böyle insanların çok olduğunu ve “açıkçası” olmadan bir cümle kuramayacağını söyledi. Acun Ilıcalı’nın diksiyonunu eleştiren Hakan Ural resmen gündemi salladı. 

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin   Foto Galeri   Video Galeri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış