29 Haziran 2022 13:19 Güncelleme : 29 Haziran 2022 13:19

ATV’nin yeni dizisinden bomba etkisi! Gül Masalı’nın oyuncu kadrosunda bakın hangi efsane isimler var

ATV’nin yeni dizisinden bomba etkisi! Gül Masalı’nın oyuncu kadrosunda bakın hangi efsane isimler var

ATV ekranlarında 2. bölümüyle yayına gelen Gül Masalı dizisi, şimdilerde dikkat çeken hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Isparta’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesini konu alan dizi, milyonlarca kişi tarafından yoğun bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. İşte, yaz aylarına damga vurması beklenen Gül Masalı dizisiyle ilgili merak edilen tüm detaylar.

Kış sezonunun bitmesiyle televizyon izleyicilerine merhaba demeye hazırlanan yaz dizileri, şimdilerde milyonlarca kişiyi heyecanlandırmayı başarıyordu. Birçok kaliteli yapımın ekranlara gelmeye başladığı açıklanırken ATV’den bomba gibi bir proje haberi geldi.

ATV’nin en yeni yaz dizisi Gül Masalı, şimdilerde etkileyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla herkesten alkış toplamayı başardı. 2. bölüm görüntülerini izleyen tüm televizyon severler, Gül Masalı’nın yaz aylarında ekranlara damga vuracağı konusunda hemfikir oldular. İşte, merakla takip edilen Gül Masalı dizisine dair merak edilen tüm detaylar.

Gül Masalı dizisinin konusu nedir?

Gül Masalı dizisi, oyuncu kadrosunun yanı sıra özgün ve sürükleyici hikayesiyle de herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Açıklanan bilgilere göre Gül Masalı dizisi, annesinin hayatını kaybetmesinin ardından kendisine kalan bir miras sayesinde geçmişin tüm gizemini çözen Gonca’nın ve Isparta’da yaşayan en önemli ailelerden Atabey ailesinin yakışıklı oğlu Toprak’ın hikayesini ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul’da yaşayan genç ve güzel mühendis Gonca, annesinden kalan mirasta hak talep edebilmek için Isparta’ya giderek Fatma Ana’nın tüm isteklerini yerine getirmek zorundadır. Fakat Gonca’nın babası, bu seyahate karşı çıkar. Bu durum, Tahir’in Gonca’nın öğrenmesini istemediği gerçekler nedeniyle gelişmektedir. Her şeyi arkasında bırakan Gonca, gerçeklere ulaşabilmek adına Isparta’ya doğru yola çıkar. Fakat genç mühendisin hayatı, Isparta’nın önemli ailelerinden Atabeylerin yakışıklı oğlu Toprak Atabey ile karşılaştığında tamamen değişecektir. 

Gül Masalı dizisinin konusu nedir?

Gül Masalı Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Adeta Olay Yarattı!

ATV ekranlarına sürükleyici hikayesiyle daha 2. bölümden damgasını vurmayı başaran Gül Masalı, oyuncu kadrosuyla da tüm televizyon severlerden alkış toplamayı başardı. Dizinin kadrosunda, Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Gülçin Hatıhan (Canan Atabey), Arif Pişkin (Tahir Aydın) ve Ayşenil Şamlıoğlu (Fatma) gibi usta oyuncuların yer aldığı görüldü. Şimdilerde milyonlarca dizi sever, Gül Masalı dizisinin yeni bölümlerini heyecanla beklemeye başladı. 

Gül Masalı Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Adeta Olay Yarattı!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış