29 Haziran 2022 12:21 Güncelleme : 29 Haziran 2022 12:21

İrem Derici yine yaktı geçti! Dekolteli abiyesine yorum yağdı Marilyn Monroe getir götürünü yapar

İrem Derici yine yaktı geçti! Dekolteli abiyesine yorum yağdı Marilyn Monroe getir götürünü yapar

Sahnelerin en sevilen isimleri arasında gösterilen İrem Derici, şarkılarının yanı sıra sahne kıyafetleriyle de herkesten alkış toplamayı başarıyordu. Her adımı olay olan ünlü isim, Kıbrıs konserinde tercih ettiği siyah abiyesiyle akılları başlardan aldı. Sahne anlarını sosyal medyada da paylaşan ünlü isim, adeta yürekleri hoplattı. İşte, İrem Derici’nin akıllara durgunluk veren sahne kıyafetine dair merak edilen tüm detaylar.

Seslendirdiği şarkılarla Türk Pop müziğinin en önemli isimleri arasında yer almayı başaran İrem Derici, şimdilerde farklı konularla da magazin gündemini karıştırmayı başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde sanatçı sevgilisi Cem Belevi tarafından ikinci bir ihanet şokuyla sarsılan ünlü isim, kafasını toplayabilmek adına konser turnelerine çıkmaya karar vermişti.

Yoğun bir konser programına sahip olduğu bilinen ünlü isim, son olarak Kıbrıs’ta sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Binlerce kişiye keyifli anlar yaşatan ünlü isim, tercih ettiği sahne kıyafetiyle de çok konuşuldu. Siyah abiyesiyle arzı endam eden İrem Derici, eski sevgilisinden resmen intikam aldı. İşte, İrem Derici’nin Kıbrıs konserinde giydiği akıllara zarar kıyafetinin merak edilen tüm detayları.

İrem Derici siyah abiyesiyle resmen düşman çatlattı!

Kariyerinde gösterdiği başarının yanı sıra kusursuz fiziği ve doğal güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İrem Derici, Kıbrıs konserinde binlerce seveninin karşısına çıkmıştı. Sahnede adeta bambaşka biri olmayı başaran ünlü isim, siyah abiyesiyle bir bakanı bir daha baktırdı.

Tercih ettiği sahne kıyafetleriyle çok konuşulan İrem Derici, şimdilerde giydiği siyah elbisesiyle herkesin ağzını açık bıraktı. Göğüs dekolteli bir abiye ile izleyicilerinin karşısına çıkmayı seçen ünlü isim, görenlerin adeta yüreklerini hoplattı. Şimdilerde milyonlarca İrem Derici hayranı, ünlü ismin yeni konserlerinde giyeceği kıyafetlerin nasıl olacağını dört gözle beklemeye başladı.

İrem Derici siyah abiyesiyle resmen düşman çatlattı!

İrem Derici akıllara zarar elbisesiyle sosyal medyayı adeta salladı!

Müzik camiasında olduğu kadar sosyal medyada da aktif olduğu bilinen İrem Derici, şimdilerde Kıbrıs konserinde tercih ettiği o kıyafetiyle herkesin aklını almayı başardı. Birçok kullanıcı, İrem Derici’nin konser anından paylaştığı görüntülere kısa süre içerisinde binlerce beğeni kazandırırken övgü dolu yorumlara boğmayı da ihmal etmedi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, İrem Derici’nin yeni paylaşımlarını dört gözle beklemeye başladı.

İrem Derici akıllara zarar elbisesiyle sosyal medyayı adeta salladı!

Etiketler

Magazin   Foto Galeri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış