2 Nisan 2022 09:11 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Twitter’daki Saldırgan Tutumu Pahalı Patladı!

Twitter’daki Saldırgan Tutumu Pahalı Patladı!

Twitter kullanıcısının yaptığı saldırgan içerikli paylaşımı İngiltere’de büyük ses getirdi. 150 saat toplum hizmeti cezası alan Joseph Kelly isimli kişi, dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşımın ne ile ilgili olduğu ise merak ediliyor. Kendisinin konuya ilişkin savunması ise şaşırtmıştı. Dolayısıyla

Twitter kullanıcısının yaptığı saldırgan içerikli paylaşımı İngiltere’de büyük ses getirdi. 150 saat toplum hizmeti cezası alan Joseph Kelly isimli kişi, dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşımın ne ile ilgili olduğu ise merak ediliyor. Kendisinin konuya ilişkin savunması ise şaşırtmıştı. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmenin detayları ortaya çıktı. Emekli İngiliz askerinin ölümünden sonra söylediği saldırgan sözler nedeniyle Twitter’da gündem oldu.

İngiltere’de Cezalandırıldı!

Joseph Kelly’in hayatını kaybeden emekli İngiliz askeri ile ilgili kötü sözler sarf etmesine karşın Twitter duruma kısa süre içerisinde müdahale etti. Olay daha yargıya taşındı ve İngiltere’de toplum hizmeti cezası aldı. 150 saat boyunca bu cezayı alması kararlaştırıldı. Dolayısıyla ülkede verilen bu karar bir süre daha konuşulacak. Saldırgan tweetlerin ceza ile sonuçlanabileceği tekrardan hatırlatıldı. Özellikle de İngiltere’nin hassas değerlerine karşı ağır konuşması nedeniyle bu cezayı doğru bulan kişi sayısı oldukça fazla.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış