27 Haziran 2022 21:22 Güncelleme : 27 Haziran 2022 21:22

Teşkilat Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çağlar Ertuğrul Yeni İmajıyla Yaktı Geçti! ‘’Kızlar Posterini Asacak’’

Teşkilat Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çağlar Ertuğrul Yeni İmajıyla Yaktı Geçti! ‘’Kızlar Posterini Asacak’’

Son yıllarda Türk sinemasına damgasını vurmayı başaran isimlerden Çağlar Ertuğrul, TRT1’de ekranlara gelen Teşkilat dizisinin sezon finali yapmasıyla soluğu Urla’da almıştı. Tatil pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü oyuncu, yeni imajıyla da herkesi şaşırttı. İşte, ekranların yakışıklı oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un herkesin ağzını açık bırakan yeni haline dair merak edilen tüm detaylar.

Yer aldığı projelerle herkesin taktirini kazanmayı başaran Çağlar Ertuğrul, şimdilerde farklı konularla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü oyuncu, Teşkilat dizisinin sezon finaline girmesiyle soluğu tatilde almış ve ailesiyle yanına Urla’ya gitmişti.

Yakışıklılığıyla milyonların gönlünde taht kuran Çağlar Ertuğrul, tatilden verdiği pozlarla da herkesi şaşırtmayı başardı. İmajını komple değiştirdiği görülen yakışıklı oyuncu, yeni haliyle genç kızların da ilgi odağı oldu. İşte, ekranların yakışıklı oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un yeni imajına dair merak edilen tüm detaylar.

Çağlar Ertuğrul Yeni İmajıyla Adeta Göz Kamaştırıyor!

Medcezir, Benim İçin Üzülme, Beyaz Karanfil ve Afili Aşk dizilerinin ardından son olarak Teşkilat dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Çağlar Ertuğrul, projede hayat verdiği Serdar Kılıçaslan karakteriyle herkesin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığıyla da ün yapan Çağlar Ertuğrul, şimdilerde yeni imajıyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Saçlarını kestiren yakışıklı oyuncu, Urla’daki aile evinden paylaştığı tatil pozlarıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Çağlar Ertuğrul’un yeni haliyle paylaştığı fotoğraflara binlerce beğeni gelirken yoğun bir kullanıcı ordusu tarafından da yorum yağmuruna tutuldu. Şimdilerde milyonlarca televizyon sever, ünlü oyuncunun Teşkilat dizisine yeni imajıyla dönüş yapmasını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Çağlar Ertuğrul Yeni İmajıyla Adeta Göz Kamaştırıyor!

Çağlar Ertuğrul Yeni Haliyle Sosyal Medyayı Resmen Çalkaladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da oldukça aktif olduğu bilinen Çağlar Ertuğrul, şimdilerde yeni haliyle platformları adeta çalkalamayı başardı. Ünlü oyuncu, farklı imajıyla paylaştığı tatil pozlarından oldukça yüksek beğeni sayısına ulaştı. Ayrıca birçok kullanıcı, oyuncunun yeni halini çok beğendiklerini ifade ederken, ‘’Kaşlar gözler ortaya çıkmış.’’ Ve ‘’Hollywood’un yeni starı Çağlar Ertuğrul!’’ gibi övgü dolu yorumlar yaptılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, yakışıklı oyuncunun yeni imajıyla paylaşacağı farklı gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Çağlar Ertuğrul Yeni Haliyle Sosyal Medyayı Resmen Çalkaladı!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış