23 Haziran 2022 15:43 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:36

Survivor Ogeday’dan Bomba Gibi Nisa Açıklaması! Acun Ne Kadar Engellese de Olmadı O Sözler Ortalığı Duman Edecek!

Survivor Ogeday’dan Bomba Gibi Nisa Açıklaması! Acun Ne Kadar Engellese de Olmadı O Sözler Ortalığı Duman Edecek!

Survivor All Star 2022 yarışması, parkurlarda geçen mücadelelerle izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başarıyordu. Birçok aşk iddiasına da yer veren yarışmada Nisa ve Ogeday ilişkisi en çok konuşulan konular arasında yer alıyordu. Şimdilerde adadan elendiği bilinen Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı ile olan aşklarına dair şok eden açıklamalarda bulundu. İşte, Ogeday’ın herkesin ağzını açık bırakan o sözlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacılar arasında yaşanan özel ilişkilerle de gündeme bomba gibi düşüyordu. Survivor All Star 2022 yarışmasında bir aşk yaşadıkları bilinen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, adanın en çok konuşulan ikilisi olarak lanse ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde eleme potasından çıkamayan ve adaya veda etmek zorunda kalan Ogeday Girişken, vedasıyla Nisa Bölükbaşı’nı adeta yıkmıştı. İstanbul’a dönüşüyle birlikte şok sözlere yer veren ünlü oyuncu, Nisa ile olan ilişkisinin bittiğine dair sinyaller veriyordu. Fakat Survivor Ogeday tarafından yapılan son açıklama, söylentilere son noktayı koydu. İşte, Survivor adasının sevilen ikilisi Ogeday ve Nisa arasında yaşanan ilişkiye dair merak edilen tüm detaylar.

Ogeday Girişken Son Açıklamasıyla Ayrılık Sinyalleri Vermişti!

Geçtiğimiz haftalarda adadan ayrılarak tüm hayranlarını hüzne boğan Ogeday Girişken, İstanbul’a döner dönmez Nisa ile ola ilişkisi üzerine şok eden sözlere yer vermişti. Ünlü yarışmacı, ‘’Elendiğim için üzgünüm ama sekiz tane güçlü yarışmacının arasına kaldığım için de çok mutluyum. Benim hikayem burada bitiyor fakat normal hayatıma geri dönmek zorundayım. Eminim küçük arkadaşlarıma da iyi örnek olabilmişimdir. Bazın insanların hayatlarını değiştirebildiğimi de düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı. Bu sözler, Survivor hayranları arasında Nisa ve Ogeday aşkının bittiği dedikodularını da ortaya çıkardı.

Ogeday Girişken Son Açıklamasıyla Ayrılık Sinyalleri Vermişti!

Survivor Ogeday Ayrılık Söylentilerine Son Noktayı Koydu!

Survivor yarışmasından ayrıldıktan sonra yaptığı flaş açıklamalarla ‘’Acaba Nisa ile ayrıldılar mı?’’ sorularına neden olan Ogeday Girişken, söylentilere dair en net açıklamaları yaptı. İstanbul Havalimanı’nda Ogeday Girişken’i gören bir Survivor hayranı, ‘’Favorim Nisa ve sendin, elendiğine çok üzüldüm.’’ deyince Ogeday Girişken, ‘’Teşekkür ederiz. Nisa’yla hala devam ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Ogeday Girişken tarafından yapılan bu açıklamaları duyan tüm Survivor hayranları, Nisa ve Ogeday aşkının devam ettiği konusunda hemfikir oldular.

Survivor Ogeday Ayrılık Söylentilerine Son Noktayı Koydu!

Etiketler

Magazin   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış