20 Haziran 2022 16:02 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:37

Survivor'da Böyle Bir Olay Ne Görüldü Ne Duyuldu! Ogeday Beklenmedik Sözü Söyledi

Survivor'da Böyle Bir Olay Ne Görüldü Ne Duyuldu! Ogeday Beklenmedik Sözü Söyledi

Dokunulmazlık oyunlarının bireyselliğe döndüğü Survivor All Star 2022 yarışması, ekranlara gelen son bölümünde eleme konseyini gerçekleştirdi.

Dokunulmazlık oyunlarının bireyselliğe döndüğü Survivor All Star 2022 yarışması, ekranlara gelen son bölümünde eleme konseyini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün gerçekleşen bireysel yarışta Adem’e karşı kaybeden Ogeday, 4-2 skorla dokunulmazlığı kaybettikten sonra söyledikleriyle Survivor All Star 2022 yarışmasına damga vurdu.

Survivor All Star 2022 yarışmasına söyledikleriyle damga vuran Ogeday Girişken, yaşadığı sakatlığının oyuna olan etkilerini anlattı. Ardından gerçekleşen eleme konseyi ise, Survivor All Star 2022 yarışmasının son elenen ismini ortaya koydu.

Ogeday Yenilmesine Üzüldü

Yapılan oyunda Adem’e kaybeden Ogeday, eleme konseyinde Adem tarafından eleme potasına gönderildi. Potaya girmesini değerlendiren Ogeday, konuya ilişkin; “Canım yanıyor, yani sağ ayağım kramp girmeye başlıyor. Soluma çok basamıyorum. Aklım ayağımda oluyor. Yine de yakın gelmeye çalışıyorum, ‘atışlarda tolere ederim’ diyorum. Sakatlığımı bahane etmek istemiyorum. Ama canım yanıyor yani kaybedebilirim.

Beş buçuk aydır kaybetmişimdir bilfiil kazanmışımdır da ama bu dönemde sakatlanmak istemiyordum. Potaya girmekten de korkmuyorum. Her gün de girebilirim hiç sıkıntı değil. Elenebilirim hiç umurumda değil. Üzülürüm, nerede hata yaptığımı sorgularım. Ama hep söyledim, gelmeden önce de ‘Sakatlanarak noktalamak istemiyorum’ diye” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ardından Adem’e kızgın olmadığını belirten Ogeday; “O yüzden sonuna kadar gitmek istiyorum. Yine böyle olursa yine devam edeceğim. Kendi doktorum olabiliyorum bazen. Ne olursa olsun hep kendim, takım arkadaşlarım için mücadele ettim. Adem iyi bir yarışmacı zaten, atışlarda daha iyi attı ve kazandı. Sadece kendime kızıyorum, ‘Keşke sakatlanmasaydım, oraya öyle basmasaydım’ diyorum.

Ama yapacak bir şey yok. 10 günse 10 gün, 9 günse 9 gün. Ne kadar çıkartabiliyorsam çıkartacağım. Ya da daha erken gideceğim veya sonuna kadar gideceğim. Hala buradayım. Buradayken de her şeyi yapmaya hazırım” açıklamalarıyla, sözlerini sonlandırdı.

Elenen Ogeday Girişken Oldu

Yenilmesinin ardından eleme potasına giden Ogeday Girişken’in ardından Survivor All Star 2022 yarışmasında devam eden bireysel dokunulmazlık yarışları haftanın eleme potasını belirledi.

Haftanın ilk eleme adayı Berkan olmuştu, ikinci eleme adayı ise, Ogeday olarak açıklandı. Gerçekleşen konseylerin ardından haftanın üçüncü eleme adayı Hikmet olurken; potaya giren son isim Nisa oldu.

Eleme potasının belli olmasının ardından yapılan SMS oylamasıyla adaya veda eden isim ise, Ogeday oldu. Ogeday, eleme potasına girdiği konseyde gerçekleştirdiği duygusal konuşmaya benzer bir konuşma daha yaparak, arkadaşlarına veda edip, adadan ayrıldı.

Etiketler

Magazin   Survivor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış