31 Mart 2022 11:40 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Spotify’dan Yeni Podcast Özelliği Geldi

Spotify’dan Yeni Podcast Özelliği Geldi

Spotify, son dönemde Podcast özelliğine bir hayli ağırlık verdi. Özellikle de Youtube gibi platformlardan kullanıcı çekme konusunda bir hayli başarılı gözüküyor. Spotify’ın Podcast için yaptığı çalışmalar hızla devam etmekte. Canlı Ses Özelliği üzerindeki test çalışmalarının hemen ardından sıra tekrardan

Spotify, son dönemde Podcast özelliğine bir hayli ağırlık verdi. Özellikle de Youtube gibi platformlardan kullanıcı çekme konusunda bir hayli başarılı gözüküyor. Spotify’ın Podcast için yaptığı çalışmalar hızla devam etmekte. Canlı Ses Özelliği üzerindeki test çalışmalarının hemen ardından sıra tekrardan Podcast’e geldi diyebiliriz. Yalnızca müzik dinleme platformu değil aynı zamanda podcastlerde de tek adres olmak istiyor. Bundan dolayı çeşitli hizmetlerde dur durak demeden çalışıyor.

Dikey Kaydırma Özelliği Geldi!

Spotify, podcastlerdeki dikey kaydırma özelliğini denemekte. Eğer kullanıcılar bunu olumlu karşılar ise kalıcı hale gelecek. Şu an için tam anlamıyla özelliğin geldiği söylenemez. Fakat denemeler devam ediyor. Spotify, podcast sahiplerine belirli bir kazanç imkanı da sunuyor. Aylık abonelik sistemi ile birlikte podcast sahiplerinin kazanç elde etmesi sağlanmakta. Böylelikle sizler de gelir elde edebileceksiniz. Ancak bu noktada podcastlerinizin dinlenmesi ve belirli bağışlar almanız gerekmekte. Bağış olmasa dahi abonelik sistemi ile kullanıcıların sizin hizmetinizden yararlanması şartı koşuluyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış