29 Haziran 2022 09:08 Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:08

Şener Şen’in eski eşini daha önce hiç duymadınız! Kendisi kadar ünlü eşini görünce hayretle bakacaksınız

Şener Şen’in eski eşini daha önce hiç duymadınız! Kendisi kadar ünlü eşini görünce hayretle bakacaksınız

Yeşilçam’ın yaşayan efsanesi olarak nitelendirilen Şener Şen, şimdilerde özel hayatıyla da herkesin ilgi odağı olmayı başardı. Sayısız projede harika bir performans gösterdiği bilinen ünlü oyuncu, eski eşi olduğu ortaya çıkan o isimle ağızları açık bıraktı. Meğerse Şener Şen, kendisi gibi efsane bir oyuncuyla evliymiş. İşte, Şener Şen’in herkesi şok eden eski eşine dair merak edilen tüm detaylar.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Şener Şen, yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da yıllardır gözleri üzerine çekmeyi başarıyordu. Kariyerindeki sayısız yapımla seyircilerinin gönlünde taht kuran ünlü isim, örnek aile hayatıyla da herkesten alkış toplamayı başarıyordu.

Özel hayatını genellikle kameralar karşısında yaşamayı sevmediği bilinen ünlü isim, şimdilerde eski eşiyle herkesi şaşırttı. Meğerse o isim, usta oyuncu Şener Şen’in eski hayat arkadaşıymış. İşte, Hababam Sınıfı’nın Badi Ekrem’i Şener Şen’in herkesi şok eden eski eşine dair merak edilen tüm detaylar.

Şener Şen’in eski eşi meğerse o isimmiş! Herkesin ağzı açık kaldı

Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler, Şalvar Davası, Av Mevsimi ve Eşkıya gibi projelerle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdırmayı başaran Şener Şen, geçtiğimiz günlerde eski hayat arkadaşıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Herkes, Şener Şen’in eski eşinin o ünlü isim olduğunu duyunca adeta şok yaşadı.

Usta oyuncu Şener Şen’in Türk sinemasının bir diğer önemli ismi Sermin Hürmeriç ile 1989 – 1997 yılları arasında evli kaldığı öğrenildi. İlişkilerini yıllarca gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, şimdilerde tüm hayranlarını şok etmeyi başardı. Üstelik ünlü çiftin Bengü Şen adında bir kızlarının olduğu da aktarılan bilgiler arasında yer aldı. 

Şener Şen’in eski eşi meğerse o isimmiş! Herkesin ağzı açık kaldı

Şener Şen’in eski eşi sosyal medyayı adeta çalkaladı!

Yer aldığı projelerin yanı sıra sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettirdiği bilinen Şener Şen, şimdilerde eski eşi Sermin Hürmeriç ile herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Birçok kullanıcı, Türk sinemasının iki efsane isminin daha önce evli olduklarını ilk defa duyduğunu ifade ederken haberden sonra Şener Şen’in profili yorum yağmuruna tutuldu. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, haberlere dair Şener Şen’den gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı.

Şener Şen’in eski eşi sosyal medyayı adeta çalkaladı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış