25 Haziran 2022 19:38 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:33

Selçuk Geçer Önümüzdeki Hafta Dolar Ne Kadar Olacak Açıkladı! Eğer O Rakamı Görürse Piyasalar Çok Karışır!

Selçuk Geçer Önümüzdeki Hafta Dolar Ne Kadar Olacak Açıkladı! Eğer O Rakamı Görürse Piyasalar Çok Karışır!

Piyasaların dahi isimleri arasında gösterilen Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde dolar kuru adına şaşırtan açıklamalarda bulundu. Ünlü ekonomist, doların 17 lira seviyelerinden baskı altına alınamayacağını ifade ederek kur farkı için yeni bir rakam ortaya koydu. İşte, Selçuk Geçer tarafından dolar kuruna dair yapılan analizlerin merak edilen tüm detayları ve ünlü ekonomistin şaşırtan tahminleri.

Milyonlarca yatırımcının dolar ve altın kurundaki gelişmeler adına sıklıkla takip ettiği Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi. Dolar kuru adına yeni tahminlerini ileten ünlü ekonomist, adeta bunlar daha iyi günlerimiz olacak dedi.

Dolar ve altın fiyatları için doğru tahminleriyle gündemden düşmek bilmeyen Selçuk Geçer, şimdilerde kur gidişatı hakkında endişe verici bilgiler paylaştı. Ünlü ekonomist tarafından verilen bilgiler, her ne kadar elinde dolar tutan kişileri sevindirmiş olsa da vatandaşları adeta yasa boğdu. İşte, Selçuk Geçer’den dolar kuruna dair yapılan son dakika açıklamalarının merak edilen tüm detayları.

Selçuk Geçer Dolar Kuru İçin Yeni Rakamı Açıkladı!

Geçtiğimiz haftalarda, ‘’Dolar kurunda en az 17 lira seviyelerini göreceğiz!’’ diyerek doğru tahminiyle herkesin ağzını açık bırakan Selçuk Geçer, şimdilerde dolar için yeni tahminlerini de paylaştı. Analizlerinde olumsuz bir tablo ortaya çıkaran ünlü ekonomist, kurun yükselişinin durdurulamayacağını ifade etti.

Selçuk Geçer, ‘’Dolar kuru, Aralık ayında 12 liradan işlem görmeye başlamıştı. Aralık ayından bugüne geldiğimizde yükselen kurun 17 lira 30 kuruş seviyelerine de çıktığını görüyoruz. Bu noktadan sonra dolar kurunu tutabilmek imkansız hale geldi. Dolar kurunun kısa bir süre içerisinde 19 lira seviyelerine geleceğini öngörüyorum.

Selçuk Geçer Dolar Kuru İçin Yeni Rakamı Açıkladı!

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Yükselişiyle Ortaya Çıkacak Bilançoyu da Gözler Önüne Serdi!

Dolar kurunda yaşanacak yükselişlerin gidişatı hakkında açıklamalar yaparak kurun gelebileceği son rakamı ifade eden Selçuk Geçer, bu noktadan sonra kötü gidişatın bilançosunu da ortaya koydu. Doların 19 lira seviyelerine gelmesiyle tüm sektörlerde yüksek zamların oluşacağını ifade eden ünlü ekonomist, en çok da akaryakıt sektörünün etkileneceğini ifade etti. Şimdilerde Selçuk Geçer’in yanı sıra birçok ekonomist, dolarla birlikte akaryakıt fiyatlarının da yükseleceğini tahmin ediyorlar.

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Yükselişiyle Ortaya Çıkacak Bilançoyu da Gözler Önüne Serdi!

Etiketler

Ekonomi   Selçuk Geçer  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış