26 Haziran 2022 22:35 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:33

Selçuk Geçer Dolarda İmkansız Denilen Ama Gerçekleşecek Seviyeyi Verdi! Haziran Ayı Çok Baş Yakacak!

Selçuk Geçer Dolarda İmkansız Denilen Ama Gerçekleşecek Seviyeyi Verdi! Haziran Ayı Çok Baş Yakacak!

Altın ve dolar tahminleriyle milyonlarca kişinin takip altına aldığı Selçuk Geçer, şimdilerde dolar kuru için yeni tahminlerini de açıkladı. Doların yakında tekrar yükselişe geçeceğini ifade eden ünlü uzman, dolar yatırımı yapacak kişilerin de çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. İşte, ünlü analist Selçuk Geçer tarafından yapılan son dolar analizlerinin merak edilen tüm detayları.

Milyonlarca yatırımcının dolar ve altın kuru adına sıklıkla takip ettikleri isimlerden biri olan Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla herkesi korkutmayı başarmıştı. Türkiye Merkez Bankası’nın yapacağı toplantıya göre yeni dolar tahminlerini açıklayan ünlü uzman, elinde dolar tutanları sevindirse de vatandaşları bir hayli endişelendirdi.

Piyasaların dahi ismi Selçuk Geçer, Türkiye’nin dolar anlamında daha kötü bir senaryoya ilerlediğini belirterek yatırımcıların ve vatandaşların dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. İşte, yakında dolar yatırımı yapmak isteyen kişilerin mutlaka göz atmaları gereken Selçuk Geçer analizlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Selçuk Geçer Doların Geleceği Son Rakamı İfade Etti!

Sosyal medya hesabı üzerinden analizleriyle birlikte dolar kuru adına son tahminlerini de paylaşan Selçuk Geçer, ‘’Dolarda görülen ilk hedef 16.80 liraydı. Şimdilerde 17 lira olmasını bekliyorum. Dolar 27 Aralık tarihinde 12 liraya kadar gelmişti. Ama bir daha böyle bir durum kimse beklemesin. Merkez Bankası, o dönem 20 – 30 milyar dolarlık bir para harcaması gerçekleştirdi. Daha sonra bu rüyadan 5 ay içerisinde uyandık. Dolarda 13 – 14 liraları tutturamıyoruz. Yeni açıklamalarla birlikte dolarda 19 liraya hazır olun. Bu durum, brent petrol fiyatlarının da artmasına neden olacak. Bunlar daha iyi günlerimiz.’’ ifadelerini kullandı. 

Selçuk Geçer Doların Geleceği Son Rakamı İfade Etti!

Selçuk Geçer Dolar Bozdurmak İsteyen Herkesi Uyardı!

Doların geleceği son rakam için tahminlerini sıralayan Selçuk Geçer, takipçilerinden gelen soruları da yanıtladı. ‘’Dolar bozduralım mı?’’ sorusuna karşı ünlü uzman, ‘’Şu an yastık altındaki paraları almak için büyük bir uğraş var. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Bu dönemde dolar bozdurmak isteyenlerin çok dikkatli olmaları gerekiyor. Eğer yatırımcılar olarak adımlarımızı sağlam temelli atmazsak piyasaların bizleri de içine çektiğini görebilirsiniz.’’ açıklamalarında bulundu. 

Selçuk Geçer Dolar Bozdurmak İsteyen Herkesi Uyardı!

Etiketler

Ekonomi   Selçuk Geçer  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış