31 Mart 2022 11:16 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

PlayStation Plus Xbox Game Pass’e Rakip Olacak!

PlayStation Plus Xbox Game Pass’e Rakip Olacak!

Sony, PlayStation Plus uygulaması üzerinde bir süredir çalışmaktaydı. Çeşitli uygulamaları tek çatı altında birleştirdi ve artık Xbox’ın Game Pass’ine rakip oldu. Beklentiler de bu yöndeydi. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği Sony, PlayStation Plus hizmetini satışa sundu. Çeşitli

Sony, PlayStation Plus uygulaması üzerinde bir süredir çalışmaktaydı. Çeşitli uygulamaları tek çatı altında birleştirdi ve artık Xbox’ın Game Pass’ine rakip oldu. Beklentiler de bu yöndeydi. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği Sony, PlayStation Plus hizmetini satışa sundu. Çeşitli paketler yer alıyor ve ülkemizde henüz kullanıma sunulmayan paketler olduğu için Deluxe paket en uygunu olarak belirtildi. Onun haricinde Premium Paket’e kadar çeşitli özellikler ve seçenekler mevcut.

Ülkelerin Listesi Açıklanmadı

Çeşitli özelliklere sahip PlayStation Plus; Essential, Extra ve Premium adı altında üç farklı seçenek ile karşımıza çıkacak. Deluxe paket de aralarında bulunuyor fakat henüz fiyatı belirlenmedi. Ayrıca hangi ülkelerde kullanımı mümkün olacak bu da açıklanmış değil. Yine de diğer seçeneklerde fiyatlar açıklandı.

  • Essential – Aylık 8,99 € / üç aylık 24,99 € / yıllık 59,99 €
  • Extra – Aylık 13,99 € / üç aylık 39,99 € / yıllık 99,99 €
  • Premium – Aylık 16,99 € / üç aylık 49,99 € / yıllık 119.99 €
  • Deluxe – Fiyat henüz belli değil.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış