28 Haziran 2022 20:21 Güncelleme : 28 Haziran 2022 20:21

Melis Sezen Yine Dillere Düştü! Altın Kelebek’teki Olay Bile Unutuldu Dans Değil Can Çekişiyor!

Melis Sezen Yine Dillere Düştü! Altın Kelebek’teki Olay Bile Unutuldu Dans Değil Can Çekişiyor!

Ekranlara Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle gelen ve başarılı performansıyla herkesten alkış almayı başaran Melis Sezen, şimdilerde paylaştığı gönderilerle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Attığı her adım olay olan genç yıldız, kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı dans videosuyla herkesin ağzını açık bıraktı. Bu dans figürleri, uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor. İşte, Melis Sezen’in milyonlarca takipçisi için paylaştığı şaşırtan dans videosuna dair merak edilen tüm detaylar.

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteriyle hafızalara kazınmayı başaran Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulmaya başlandı. Her adımı olay olan ünlü isim, evinde yaptığı dans figürleriyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Sadakatsiz dizisinin final yapmasıyla kısa bir tatile çıktığını açıklayan ünlü isim, tatilin ilk günlerini evinde geçirmeye karar vermişti. Bu süre zarfında ev haliyle kişisel sosyal medya hesabı üzerinden sürekli paylaşımlar yapan ünlü isim, yeni dans videosuyla herkesi şaşırtmayı başardı. İşte, Melis Sezen’in Altın Kelebek’teki hallerini unutturan o görüntülerine dair merak edilen tüm detaylar.

Melis Sezen Paylaştığı Dans Videosuyla Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Ekranların sevilen ismi Melis Sezen, yer aldığı projenin ekranlara veda etmesiyle sosyal medya hesabını daha aktif şekilde kullanmaya başlamıştı. Takipçilerine sık sık yeni gönderiler paylaşan ünlü isim, şimdilerde yeni dans videosuyla alay konusu oldu.

Evinden kendince dans ederken video çekerek tüm takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni alırken alay ve övgü karışımı olan binlerce yoruma boğuldu. Çoğu insan, bu dansın ünlü ismin Altın Kelebek töreninde yaptığı açıklamadan dahi daha kötü olduğunu ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, yapılan yorumlara karşı Melis Sezen’den gelecek açıklamaları merakla beklemeye başladı.

Melis Sezen Paylaştığı Dans Videosuyla Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Melis Sezen’in Dans Figürleriyle Resmen Sallandı!

Sadakatsiz dizisinde milyonların gönlünü fethetmenin yanı sıra sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen ünlü isim, şimdilerde paylaştığı dans videosuyla platformları adeta çalkaladı. Kullanıcılar, ünlü ismin paylaşımının altında, ‘’Bu dans etmek değil bildiğin can çekişmek!’’ ve ‘’Gece üçte odama kadar gelen cin!’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Melis Sezen tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Melis Sezen’in Dans Figürleriyle Resmen Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış