28 Haziran 2022 11:17 Güncelleme : 28 Haziran 2022 11:17

Kerem Bursin’den Yeri Göğü Sallayacak Proje! Hem de La Casa De Papel’in Profesörüyle Bomba Gibi Dönüyor!

Kerem Bursin’den Yeri Göğü Sallayacak Proje! Hem de La Casa De Papel’in Profesörüyle Bomba Gibi Dönüyor!

Uzun süredir Hande Erçel ile yaşadığı aşkla adından sıklıkla söz ettiren Kerem Bursin, şimdilerde farklı konularla da magazin gündemini karıştırmayı başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde İspanya’da La Casa De Papel dizisinin Profesörü Alvaro Morte ile poz veren ünlü isim, burada yeni film projelerine başlayacağının da müjdesini verdi. İşte, yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’in İspanya’da yaptığı açıklamalara dair merak edilen tüm detaylar.

Televizyon ekranlarının yakışıklı başrolleri arasında gösterilen Kerem Bursin, şimdilerde birçok farklı projeyle anılmaya devam ediliyordu. Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Yaşamayanlar ve son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu, yer alacağı yeni projeler için İspanya’ya gitmişti.

İspanya gezisinde La Casa De Papel dizisinin Profesör karakterine hayat veren İspanyol aktör Alvaro Morte’nin ile poz veren Kerem Bursin, yeni projeleri hakkında da tüm hayranlarını bilgilendirdi. İşte, Kerem Bursin’in İspanya’dan yaptığı açıklamalara dair merak edilen tüm detaylar.

Kerem Bursin İspanya’da Müthiş Bir Sevgi Seliyle Karşılandı!

İspanya’da yeni film ve dizi projeleri için birçok kişiyle görüşme sağladığı bilinen Kerem Bursin, son olarak La Casa De Papel dizisinin sevilen oyuncusu Alvaro Morte ile samimi bir sohbete dalmıştı. İspanya’da Türk oyuncu olmak istediğini ifade eden yakışıklı oyuncu, toplantı çıkışında sevenlerinin akınına uğradı.

İspanya genelinde çok sevildiği bilinen Kerem Bursin, ‘’Dizilerimiz sayesinde dünyanın farklı yerlerindeki insanlara kendi kültürümüzü ve Türk insanını tanıtma şansı yakalıyoruz. Ayrıca dizilerimiz hem İspanya’da hem de İtalya’da yoğun bir ilgiyle izleniyor, konuşuluyor ve seviliyor. Bu nedenle İspanyol dizi yapımcılarıyla ortak iş yapma imkanımız da her zaman bulunuyor.’’ ifadelerini kullandı.

Kerem Bursin İspanya’da Müthiş Bir Sevgi Seliyle Karşılandı!

Kerem Bursin Tüm Sevenlerine Müjdeli Haberi Verdi!

İspanya’da başlayacağı yeni projeler için tüm sevenlerine müjdeli haberler ileten ünlü oyuncu, ‘’Benim burada ciddi projelerde yer alabilmem için öncelikle dili öğrenmem gerekiyor. Fakat güzel şeyler yakında olacak gibi duruyor. İspanya’da yakın zamanda bir film çekebilme imkanımız var. Asıl amacım, burada kalarak Türk oyuncu olabilmek. Bu benim için oldukça değerli ve önemli bir tecrübe olacaktır. Ülkemizi bu tarz işlerde temsil edebilmek en önemli konu.’’ açıklamalarında bulundu. 

Kerem Bursin Tüm Sevenlerine Müjdeli Haberi Verdi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış