28 Haziran 2022 19:11 Güncelleme : 28 Haziran 2022 19:11

Kaan Yıldırım Hande Erçel’i Çabuk Unuttu! O İsimle Aşkını Ulu Orta Yaşadı ‘’Yok Artık’’

Kaan Yıldırım Hande Erçel’i Çabuk Unuttu! O İsimle Aşkını Ulu Orta Yaşadı ‘’Yok Artık’’

Yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Kaan Yıldırım, özel hayatıyla da sürekli gündemde olmayı başarıyordu. Bir dönem Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü çift, şimdilerde yeni biriyle görüntülenerek herkesi şoka uğrattı. Milyonlarca kişi, Kaan Yıldırım ve o ünlü oyuncu arasında yaşananlara akıl sır erdiremedi. İşte, ekranların yakışıklı oyuncusu Kaan Yıldırım’ın yeni bir aşka yelken açtığı söylenen o isme dair merak edilen tüm detaylar.

Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışarak tutkulu bir aşk yaşamaya başladıkları bilinen Hande Erçel ve Kerem Bursin çifti, geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayarak tüm takipçilerini adeta hüzne boğmuşlardı. Ayrılığın ardından Kaan Yıldırım ile oldukça samimi pozlar veren Hande Erçel, aldatma iddialarına da konu olmuştu.

Haklarında çıkan dedikodulara karşı arkadaş olduklarını belirterek bir daha yan yana görülmeyen Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, şimdilerde farklı insanlarla anılmaya başlanmışlardı. Özellikle Kaan Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddia edilen o isim, herkesin ağzını açık bıraktı. İşte, Kaan Yıldırım’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen o isme dair merak edilen tüm detaylar.

Kaan Yıldırım’ın Yeni Sevgilisi Magazin Severleri Adeta Şoke Etti!

Geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu Hande Erçel ile anılmaya başlanan Kaan Yıldırım, bu haberlerin yalan olduğunu söyleyerek sadece arkadaş olduklarını ifade etti. Milyonlarca kişi tarafından ayrıldıkları iddia edilen ünlü çift, yeni aşklara yelken açmak konusunda ellerini korkak alıştırmadılar.

Bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan görüntülerde Hello dergisi için düzenlenen tören sırasında Kaan Yıldırım ve Sıla Türkoğlu’nun oldukça samimi oldukları ve birbirlerine karşı anlamlı bakışlar attıkları iddia edildi. Bu haber, magazin severleri adeta çılgına çevirirken herkes, iddialara yönelik Kaan Yıldırım’dan gelecek net açıklamayı beklemeye başladı.

Kaan Yıldırım’ın Yeni Sevgilisi Magazin Severleri Adeta Şoke Etti!

Sosyal Medya Kaan Yıldırım’ın Yeni Sevgilisiyle Adeta Çalkalandı!

Yer aldığı projelerde olduğu kadar sosyal medya platformlarında da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Kaan Yıldırım, şimdilerde yeni sevgilisinin Sıla Türkoğlu olduğu haberleriyle platformları karıştırmayı başardı. Bazı kullanıcılar, ikilinin arasında herhangi bir aşk ilişkisinin olmadığını ifade ederken bazıları, yeni bir aşkın başladığından emin olduklarını ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Kaan Yıldırım’ın Sıla Türkoğlu ile yapacağı paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

Sosyal Medya Kaan Yıldırım’ın Yeni Sevgilisiyle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış