31 Mart 2022 10:49 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Instagram Yasaklanınca Rusya’da Grustnogram Kullanılacak!

Instagram Yasaklanınca Rusya’da Grustnogram Kullanılacak!

Rusya, Instagram dahil olmak üzere pek çok uygulamayı yasakladı. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte Rus geliştiriciler çeşitli uygulamalar geliştirmeyi sürdürüyor. Böylelikle Rusya’da aktif olarak kullanılabilecek bir uygulama olacak. Peki Grustnogram tam olarak nasıl kullanılıyor? Sahip olduğu tema ile

Rusya, Instagram dahil olmak üzere pek çok uygulamayı yasakladı. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte Rus geliştiriciler çeşitli uygulamalar geliştirmeyi sürdürüyor. Böylelikle Rusya’da aktif olarak kullanılabilecek bir uygulama olacak. Peki Grustnogram tam olarak nasıl kullanılıyor? Sahip olduğu tema ile dikkatleri üzerine çektiği kesin.

Instagram Alternatifi Olacak!

Bu yeni uygulamanın Instagram alternatifi olacağı belirtildi. Grustnogram’ın genel olarak melankolik ve siyah beyaz bir havaya sahip olduğu görülüyor. Hal böyle olunca tüm kullanıcılara hitap etmesinden ziyade çok daha farklı bir kitleye erişim sağlayacağı düşünüldü. Çünkü Instagram’a ulaşmak isteyen Rus kullanıcılar bunu bir şekilde çeşitli uygulamalar aracılığı ile de sağlayabilir. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda Rus yapımı uygulama beklentileri karşılayamayacak gibi gözüküyor. Bakalım Rus geliştiriciler Instagram’ın yanı sıra başka hangi uygulamalara alternatif uygulamalar geliştirecek? Söz konusu gelişme yakın zamanda tekrardan gündemimizde olacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış