18 Mart 2022 13:26 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Instagram Kanye West!’i Cezasız Bırakmadı!

Instagram Kanye West!’i Cezasız Bırakmadı!

Instagram, Kanye West’i cezasız bırakmadı. Yaptığı hareketten sonra hesabı 24 saatliğine sınırlandırıldı. Bunun neden ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Daily Show sunucusu Trevor Noah’a hakaret etmesi nedeniyle çok fazla tepki çekti. Şikayet üstüne şikayet alan şarkıcı, daha sonra

Instagram, Kanye West’i cezasız bırakmadı. Yaptığı hareketten sonra hesabı 24 saatliğine sınırlandırıldı. Bunun neden ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Daily Show sunucusu Trevor Noah’a hakaret etmesi nedeniyle çok fazla tepki çekti. Şikayet üstüne şikayet alan şarkıcı, daha sonra Instagram politikalarını ihlal ettiği gerekçesi ile ceza aldı. TMZ ile iletişime geçtiği belirtilen Instagram, konuya dair güncel gelişmeleri paylaştı.

Kanye West Hakaretler Savurdu!

Öte yandan Kanye West’in hakaretler savurması ve çok çarpıcı cümleler kullanması dikkat çekti. Takipçileri arasında da bir grubun bu hakaretlerin doğru olmadığını vurgulamasına rağmen kimseyi dinlemediği belirtiliyor. Herhangi bir özür mesajı dahi yayınlamadı ve Instagram kısa süre içerisinde duruma müdahale etti. Daha önce çeşitli olaylar ile gündeme gelen West, bu sefer bambaşka bir olay ile adından söz ettirmeyi başardı.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış