31 Mart 2022 20:05 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Instagram Etiket Güncellemesi ile Keşfete Girmek Zorlaşacak mı?

Instagram Etiket Güncellemesi ile Keşfete Girmek Zorlaşacak mı?

Instagram, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği bu özellikle birlikte Keşfet için yeni bir güncelleme yapılacak. Etiketlerin kullanım amacı değişecek. Böylelikle karışıklıktan ziyade amaca göre kullanım aktif hale geliyor. Peki etiketlerde nasıl bir

Instagram, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği bu özellikle birlikte Keşfet için yeni bir güncelleme yapılacak. Etiketlerin kullanım amacı değişecek. Böylelikle karışıklıktan ziyade amaca göre kullanım aktif hale geliyor. Peki etiketlerde nasıl bir değişiklik yapılacak? Merak edilen gelişmelerle birlikte Instagram hakkında yeniliklere hazır olmalısınız.

Etiketlerin Kullanımı Çeşitlendirilecek

Etiketler, belirli kategorilerde karşımıza çıkacak. Belirli bir konuda bilgi edinmek için destekleme seçeneğini işaretleyebileceksiniz. Aynı zamanda konu üzerinde yorumda bulunacaksanız fikrinizi yaymak için farklı bir seçenek mevcut olacak. Son olarak maddi destekte bulunacakların bağış kampanyası yaratma bölümü üzerinden etkileşime geçeceğini belirtelim. Instagram, henüz deneme aşamasında olan bu özelliği çok daha fazla detaylandırarak bizlere sunacaktır. Şimdilik bildiklerimiz bunlar ve çeşitli paylaşılan görseller de bunu destekliyor. Yine de uygulama üzerindeki bu çalışmalar Keşfet sisteminin mantığını bir nebze olsun değiştirebilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış