24 Haziran 2022 19:03 Güncelleme : 24 Haziran 2022 22:55

Hadise’ye Evlilik Yaradı! Değişim Gündemi Salladı Böyle Giyinmesini Mehmet Dinçerler Mi İstiyor?

Hadise’ye Evlilik Yaradı! Değişim Gündemi Salladı Böyle Giyinmesini Mehmet Dinçerler Mi İstiyor?

Yıllardır Türk Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında gösterilen Hadise, geçtiğimiz günlerde evlilik haberiyle herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Evliliğinin ardından değişimiyle de çok şaşırtan ünlü sanatçı, yeni haliyle ağızları açık bıraktı. İşte, Hadise için ‘’Evlilik yaramış’’ yorumlarının yapılmasına neden olan yeni tarzıyla ilgili merak edilen tüm detaylar.

Seslendirdiği şarkılarla yıllardır milyonların gönlünde taht kurmayı başaran Hadise, şimdilerde farklı haberlerle de gündeme gelmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünya evine girdiğini açıklayan Hadise, şimdilerde yeni tarzıyla ağızları açık bırakmayı başarıyordu.

Evlendikten sonra çok farklı bir hayat tarzını benimseyen Hadise, cesur pozlarına ve açık kıyafetlerine veda etti. Ünlü isim, yeni görüntüsüyle de herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İşte, Hadise’nin evlendikten sonra değişen tarzına dair merak edilen tüm detaylar. 

Hadise Uluslararası Bursa Festivali’nde Tüm Hayranlarını Şaşkına Uğrattı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bursa Festivali için konuk olan Hadise, sevilen şarkılarını milyonlarca kişi için seslendirmişti. Bursalıları coşturan ünlü sanatçı, her zamanki tarzından çok daha farklı bir kıyafet tercih ettiği için milyonların ağzını açık bıraktı. Evlendikten sonra daha usturuplu sahne kıyafetleri giyerek herkesi şaşırtan Hadise, yaşadığı değişimi Bursa Festivali’nde de herkese yansıttı.

Mehmet Dinçerler ile evlendikten sonra tamamen değişen Hadise, cesur sahne şovlarına da ara verdiğini Bursa’da kanıtlamış oldu. Sade kıyafeti ölçülü hareketleriyle milyonlarca kişi tarafından, ‘’Evlilik yaramış!’’ yorumlarını da aldı. Şimdilerde milyonlarca Hadise hayranı, ünlü ismin şimdilerde nasıl bir tarz belirleyeceğini merakla takip etmeye başladı.

Hadise Uluslararası Bursa Festivali’nde Tüm Hayranlarını Şaşkına Uğrattı!

Hadise’nin Yeni Hali Sosyal Medyayı da Adeta Salladı!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Hadise, şimdilerde yeni tarzıyla tüm hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarını bir kenara atarak daha sade gönderilere imza atan Hadise, kısa sürede binlerce beğeni alırken değişimi hakkında yorumları da aldı. Bu durum, Hadise hayranlarını da oldukça sevindirdi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Hadise’nin yeni paylaşımlarında nasıl bir tavır takınacağını ve tarz değişikliği yapıp yapmayacağını dört gözle beklemeye başladı. 

Hadise’nin Yeni Hali Sosyal Medyayı da Adeta Salladı!

Etiketler

Magazin   Video Galeri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış