31 Aralık 2018 04:14 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:52

Palandöken Tatili İçin Sömestre Fırsatı

Palandöken Tatili İçin Sömestre Fırsatı

Sömestre tatili yaklaşırken sizlere Palandöken’de kış sporlarına doyacağınız bir tatil fırsatından bahsedelim istedik. Erzurum’da bulunan Palandöken Kayak Merkezi modern tesisleri ve kış sporları için geliştirilmiş alt yapısı ile kış aylarında en çok tercih edilen tatil merkezlerinden oluyor. Özellikle çocuklarına

Sömestre tatili yaklaşırken sizlere Palandöken’de kış sporlarına doyacağınız bir tatil fırsatından bahsedelim istedik. Erzurum’da bulunan Palandöken Kayak Merkezi modern tesisleri ve kış sporları için geliştirilmiş alt yapısı ile kış aylarında en çok tercih edilen tatil merkezlerinden oluyor. Özellikle çocuklarına unutulmaz bir sömestre tatili yaşatmak isteyen ebeveynler için Palandöken’de tatil seçeneğini mutlaka değerlendirmelerini öneriyoruz. Peki neden Palandöken diyorsanız işte sizlere bu sorunun cevapları;

Çoğu tatil merkezi ulaşım açısından sıkıntı yaratmaktadır. Ancak Palandöken Erzurum Havalimanı’na 25, şehir merkezine ise 15 dakika uzaklığa sahip. Ayrıca Palandöken Dağı’nda kış sporcuları için Türkiye’nin en büyük kayak merkezi olan Ejder 3200 bulunmaktadır. Eşsiz deneyimler için Palandöken’i tatil listenize alabilirsiniz.

Sadece kış sporu açısından değil, gezip görebileceğiniz tarihi mekanlar açısından da fırsatlar sizleri bekliyor. Erzurum Kongre Binası, Atatürk Evi Müzesi, Erzurum Kalesi ve Üç Kümbetler gibi tarihi güzellikler tatilcileri bekliyor. Erzurum’da verilen milli mücadeleye dair anıları hissedebileceğiniz güzellikler mevcut.

Tatil yapacağınız bölgenin meşhur lezzetlerini de tatmak istersiniz elbette. Erzurum denilince akla gelen ilk lezzetlerden olan çağ kebabı ve kadayıf dolması gibi Erzurum’un önde gelen lezzetlerini tadabilirsiniz.

Palandöken tatiliniz sırasında akşamları ateş başında düzenlenen eğlenceler ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Özel günlerde hazırlanan otel programları ve DJ performansları ile unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.

Kış aylarına renk katmak, kışa yakışır bir tatil yapmak ve tatil planınızı kış için en uygun bölgeden başlayarak düzenlemek istiyorsanız Palandöken ideal tercihlerden biridir. Ailenizle ve sevdiklerinizle yaklaşan sömestre tatilini hem gezip eğlenebileceğiniz, hem de doyasıya kayak keyfi çıkarabileceğiniz bir yer olan Palandöken’de geçirebilirsiniz.

Palandöken Kayak Merkezi tatil seçenekleriniz için kış aylarında tercih edebileceğiniz en güzel yerlerden biridir. Bembeyaz doğasıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip olan Palandöken’de tatil yaparken aynı zamanda kış sporlarının da doyasıya keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca Palandöken kış tatil merkezleri arasında en fazla rağbet gören yerlerin de başında geliyor. Siz de ailenizle huzur dolu bir kış tatili için Palandöken’in doğal güzelliklerini ve kışa elverişli tatil fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Tags: PalandökenPalandöken Kayak MerkeziPalandöken'de tatil

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış