29 Mart 2022 12:35 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Fox TV Dizisinden Gelen Final Kararı Şaşırtmadı!

Fox TV Dizisinden Gelen Final Kararı Şaşırtmadı!

Fox TV dizisi, yayınlanalı birkaç hafta olmasına rağmen hızlı şekilde final kararı ile sona erdirildi. Peki kanal neden böyle bir karar aldı? Dizi daha haftadır yayındaydı ve bu karar fazlasıyla hızlı oldu. İzleyiciler kanala isyan etmeye başladı. Sosyal

Fox TV dizisi, yayınlanalı birkaç hafta olmasına rağmen hızlı şekilde final kararı ile sona erdirildi. Peki kanal neden böyle bir karar aldı? Dizi daha 5 haftadır yayındaydı ve bu karar fazlasıyla hızlı oldu. İzleyiciler kanala isyan etmeye başladı. Sosyal medyada bu konuda çok fazla eleştiri olduğunu belirtelim. Dolayısıyla sevilen diziye dair son dakika gelişmelerini paylaşacağız.

Son Nefesime Kadar Bitti!

Son Nefesime Kadar dizisi final yaptı ve yayın hayatını noktaladı. Dolayısıyla dizideki bu gelişme gözler önüne serildi. Pek çok kişi sevilen yapımla ilgili merak edilenleri araştırıyor. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrolde oynadığı dizide reytingler bir türlü yükselemeyince çare final bölümünde görüldü. 5. bölümü ile bu hafta yayın hayatına veda etti. Onun yerine hangi dizi geleceği yakında belli olacaktır. Fox TV’nin artık bu gün için bir dikiş tutturması bekleniyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış