9 Şubat 2022 12:35 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Google Chrome Geçmişteki Aramalarınızı Kolayca Bulacak!

Google Chrome Geçmişteki Aramalarınızı Kolayca Bulacak!

Beyoglu.net – Google Chrome, geçmişte takılıp kalanlar için güzel bir özellik üretiyor. Bundan sonra geçmişte yaptığınız aramaları kategorize edilmiş şekilde bulabileceksiniz. Böylelikle çok daha kısa sürede daha fazla sonuca ulaşmanız mümkün. Ancak burada merak edilen bir diğer husus aramaların

Beyoglu.net Google Chrome, geçmişte takılıp kalanlar için güzel bir özellik üretiyor. Bundan sonra geçmişte yaptığınız aramaları kategorize edilmiş şekilde bulabileceksiniz. Böylelikle çok daha kısa sürede daha fazla sonuca ulaşmanız mümkün. Ancak burada merak edilen bir diğer husus aramaların nasıl kategorize edileceği idi.

Chrome History Journeys Nedir?

Google Chrome’un yeni özelliği Journeys özelliği ile sizler de aramalarınızı hızlı bir şekilde bulabileceksiniz. Bu özellik oldukça kullanışlı gibi gözüküyor. Girdiğiniz bağlantı adresleri birbirleri ile gruplandırılacak. Özelliğin ne zaman yayınlanacağı konusunda yakın zamanda bir açıklama yapılacaktır. Arama geçmişiyle ilgili ihtiyaç duyulan özellikler tek tek geliştirilmekte.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış