8 Ekim 2021 12:49 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Final Yapacak Diziler 2021 Güncel (ATV, Fox TV, Kanal D, Show TV)

Final Yapacak Diziler 2021 Güncel (ATV, Fox TV, Kanal D, Show TV)

Pek çok dizi, ekrana geldiği günden bu yana az izlendi ve kanalların dikkatini çekti. İlgi görmeyen yapımlar için final kararı verilirken bir yandan da dizilerin neden bittiği araştırılıyor. Kimilerinin oyuncu kadrosu yetersiz kimileri ise senaryonun kurbanı olmuş vaziyette. Ancak

Pek çok dizi, ekrana geldiği günden bu yana az izlendi ve kanalların dikkatini çekti. İlgi görmeyen yapımlar için final kararı verilirken bir yandan da dizilerin neden bittiği araştırılıyor. Kimilerinin oyuncu kadrosu yetersiz kimileri ise senaryonun kurbanı olmuş vaziyette. Ancak hepsinin ortak özelliği birkaç bölüm sonrasında final yapacak olmaları. Çünkü reyting bakımından ilk sıraların elde edilmesi için düşük reytingli dizilere veda edilmesi lazım. Ardından yeni yapımlar gelerek boşlukları doldurmalı. ATV, Fox TV, Show TV ve Kanal D’deki diziler ilgiyle takip ediliyor. Kanallar bu konuda büyük bir ilerleme kaydetti. Çok hızlı bir dizi akışı oluyor. Haliyle izleyiciler büyük şoklar yaşamakta. Çünkü hayranı oldukları ve bir şekilde ısındıkları dizi çok çabuk bitiyor. Sosyal medyada diziyle ilgili olumlu paylaşımlar yapılırken dizinin reyting boyutu tam tersi olabilmekte. Çünkü bu konuda kimi zaman büyük zıtlıklar doğuyor. Dizi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulsa da televizyonda izlenmedikten sonra yayın hayatının sonlanması kaçınılmaz hale geliyor. Peki 2021 yılında hangi diziler final yapacak? Güncel olarak kanallara ait veriler ve final tarihi açıklanan dizileri sizlerle paylaşacağız.

Final Kararı Verilmiş Diziler 2021

ATV, İkimizin Sırrı dizisi için final kararını verdi. Dizi, 10. bölümde final yapacak. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın oynuyordu. Show TV, İçimizden biri dizisini 6. bölümde final yaptıracak. Fox TV, Son Yaz dizisini 26. bölümde ve Uzak Şehrin Masalı ise 5. bölümde final yapacak. Son Yaz dizisinin yeni sezona umutlu başlayıp hızlı bir şekilde final yapması izleyicileri üzdü. Kanal D’de ise Baht Oyunu isimli dizinin şaşırtıcı şekilde final yaptığını göreceğiz. Cemre Baysel’in komik tiplemesinin yanı sıra Aytaç Şaşmaz’ın ciddi oyunculuğu birleşince izleyiciler diziye çabuk ısınmıştı. Baht Oyunu dizisi 17. bölümde final yapacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış