23 Eylül 2021 13:05 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Tarkan Instagram Hesabından Üzücü Haberi Verdi!

Tarkan Instagram Hesabından Üzücü Haberi Verdi!

Megastar Tarkan’ın sosyal medya açıklamaları çok konuşuldu. Başarılı ismin soru üzerine yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Kendisini sevenler ise bu duruma karşı ne kadar üzülse de sanatçıya hak verdi. Tarkan, yaptığı açıklama ile neyi vurguladı? Salgınla mücadelenin gittikçe derinleşmesi

Megastar Tarkan’ın sosyal medya açıklamaları çok konuşuldu. Başarılı ismin soru üzerine yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Kendisini sevenler ise bu duruma karşı ne kadar üzülse de sanatçıya hak verdi. Tarkan, yaptığı açıklama ile neyi vurguladı? Salgınla mücadelenin gittikçe derinleşmesi ve aşılamadaki artış oldukça umut verici. Üstelik artık konserler de kurallar çerçevesinde organize edilebiliyor. Fakat ünlü pop sanatçısı öyle sözler söyledi ki duyanlar kulaklarına inanmak istemedi.

Tarkan Neden Konser Yapmıyor?

Tarkan’ın hayranları, imkanı olduğu halde neden konser yapmadığını soruyor. Ünlü sanatçı ise bir süreliğine konser yapmayacağını, bu kararının ise pandeminin tam anlamıyla kontrol alınana dek süreceğini belirtti. Konser yapmaları halinde kuralların çiğnenebileceği ve konsere katılanların sağlıklarıyla ilgili riske teşkil edebileceği için şimdilik bunu düşünmediğini yazdı. Hayranlarının başına bir şey gelmesinden korkan ve onların sağlığını düşünen sanatçıyı pek çok kişi takip etti. Yılların eskitemediği Megastar Tarkan, inceliği ve nezaketiyle sanatçı unvanını sonuna kadar hak eden isimlerden biri.

Aşılamadan Sonra Konserler Başlayabilir!

Özellikle ülkemizde hızla gelişen aşılamanın, halkın çoğunluğunda uygulanması halinde konserlere tekrar dönebileceğinin mesajı verdi. Tarkan’ın sunduğu temel şart salgının kontrol altına alınması ve insanların sağlıkları ile ilgili endişe duymayacak durumda olması. Eğer gelişmeler bu yönde devam ederse Megastar Tarkan da konser yapacak sanatçılar kervanına katılacak. Ünlü ismin ifade ettiğine göre, konser yapmadığı ve hayranlarıyla bütünleşmediği zaman kendini oldukça kötü hissediyor. Bu nedenle konserleri en az hayranları kadar kendisi de istiyor. Son zamanlarda konser etkinliklerinden uzak durduğu bilinen ünlü ismin pandemi kurallarına uyduğu ve ailesinin sağlığına dikkat ettiğine de dikkat çekelim. Topluma örnek olan Tarkan’ın, kibar dili ile milyonların kalbinde taht kurduğu da pek çok kişi tarafından kabul edilmekte.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış