2 Eylül 2021 17:36 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Hesap Numarası ibanın Son Kaç Hanesi? İbandan Hesap Numarası Bulma

Hesap Numarası ibanın Son Kaç Hanesi? İbandan Hesap Numarası Bulma

Bir çok banka hesabı sahibi bankasal işlemlerini gerçekleştirirken, İbandan faydalanmaktadır. Fakat İBAN numarası genellikle kişilere çok uzun geldiği için hesap numaraları genellikle tercih konusu olmaktadır. İBAN dan hesap Numarası Bulmak aslında çok basit

Bir çok banka hesabı sahibi bankasal işlemlerini gerçekleştirirken, İbandan faydalanmaktadır. Fakat İBAN numarası genellikle kişilere çok uzun geldiği için hesap numaraları genellikle tercih konusu olmaktadır. İBAN dan hesap Numarası Bulmak aslında çok basit bir işlemdir. ‘Mevzuat Bilgi Sistemi’ndeki ‘Uluslararası Banka Hesap Numarası Hakkındaki Tebliğe’ göre, hesap numarası için standart bir format olmamakla birlikte,  iban numaraları 24 karakterdir. Başında ülke kodu bulunur (ör:TR gibi). Para işlemlerinizi iban ile yapabileceğiniz gibi hesap numarası ve şube kodu ile de yapabilirsiniz. Eğer hesap numaranızı bilmiyorsanız, Her bankanın ayrı ayrı örneklerle İBAN üzerindeki hesap numaralarını sizlere anlatmış olacağız. İbanda şube kodu gösterilmeyen bankalar için de bankayı arayarak veya internet bankacılığını kullanarak da hesap şube kodunu öğrenmeniz mümkün. Banka hesap numaraları ve şube kodları her banka için farklı farklı hanelerde ve farklı sayılardadır. Bu linkteki iban çözümleme modülünü de kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası İban dan Hesap No Bulma

Ziraat Bankası iban numarası, şube kodu müşteri numarası ve ek hesap numarası ibanın sonunda bulunmaktadır. Ziraat ibandan hesap no nasıl bulunur? Sorusunu cevabını anlatıyoruz. Örnekten de rahatça anlayabileceğiniz gibi Ziraat Bankası İbandan Hesap No Bulma işleminiz için, iban numarasının son hanesinden geriye doğru 16 hane saymanız yeterli. İban’dan Ziraat Bankası Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Ziraat Bankası Müşteri numarasını ve Ziraat Bankası hesap numarasını öğrenebilirsiniz. Banka, bir gönderi yaparken sizden ayrı ayrı, 4 haneli şube kodunu, 8 haneli müşteri numarasını ve 4 haneli ek hesap numarasını isteyecektir. Ziraat Bankası Hesap numarası ibanın son 16 hanesidir. Ziraat bankası iban numarası kaç haneli diye soracak olursanız, 24 hanelidir..

 

Ziraat bankası ibandan hesap no bulma

Yapı Kredi Bankası İbandan Hesap No Bulma

Yapı Kredi iban numaramı nasıl öğrenebilirim diye merak ediyorsanız, sizin için yaptığımız ayrıntılı araştırmamızı paylaşıyoruz. Yapı Kredi iban numarasında şube kodu bulunmuyor. Şube kodunu öğrenebilmeniz için şubelerden, Yapı Kredi müşteri temsilcisine direk bağlanarak veya Yapı Kredi internet bankacılığını kullanarak öğrenebilirsiniz. Yapı Kredi iban’dan Hesap numarası Öğrenmek için iban numaranızın sondaki 8 hanesini saymanız yeterli.

Yapı Kredi ibandan hesap no öğrenme. direkkredi.com.

Yapı Kredi hesap numarası ibanın son 8 hanesidir. Yapıkredi ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Akbank İbandan Hesap No Bulma

Akbank hesap numarasını nasıl öğrenebilirim sorunuz için yaptığımız araştırmayı sizlere paylaşıyoruz. Akbank ibandan hesap no bulmak için öncelikle iban numaranızı bir yere yazın ve aşağıdaki resimde renklendirilen alanlara dikkat ederek sondan itibaren sayarak siz de hesap numaranızı bulabilirsiniz. İban’dan Akbank Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Akbank hesap numarasını da öğrenebilirsiniz.

Akbank ibandan hesap numarası öğrenme

Akbank hesap numarası ibanın son 7 hanesidir. Ayrıca Akbank şube kodu da iban numarasında mevcuttur. Akbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli paylaşıyoruz.

Garanti Bankası İbandan Hesap No Bulma

Garanti bankası şube kodu ve hesap numarası garanti iban numarasında mevcut. İban’dan Garanti Bankası Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Garanti Bankası hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. Garanti şube kodumu nasıl öğrenebilirim veya garanti hesap numaramı nasıl öğrenebilirim şeklinde araştırma yapıyorsanız, aşağıdaki örnek resimde gördüğünüz renklendirilmiş alanlarda Garanti şube kodu ve Garanti hesap numaranızı kendi ibanınızda bulabilirsiniz. Garanti Bankası şube kodu 5 haneli ve Garanti Bankası hesap numarası da ibanın son 7 hanesidir. Garanti ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli dikkatli inceleyiniz.

Garanti ibandan hesap no öğrenme.

Garanti Bankası şube kodu 5 haneli ve Garanti Bankası hesap numarası da ibanın son 7 hanesidir. Garanti ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli dikkatli inceleyiniz.

Halkbank İbandan Hesap No Bulma

Halk Bankası ibandan hesap no bulmak için kendi iban numaranızın son 8 hanesini bulmanız yeterli. İban’dan HalkBank Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Halkbank hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. Ayrıca Halkbank şube kodu bulmak için de resimde görülen renkli kısımları sondan itibaren sayıp bulabilirsiniz. 

Halkbank ibandan hesap no öğrenme.

Halkbank hesap numarası ibanın son 8 hanesidir. Halkbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görsel şu şekilde.

VakıfBank İbandan Hesap No Bulma

Vakıfbank iban numarasında şube kodu bulunmamakla birlikte hesap numaranız sondan sayılarak bulunabilir. Bunun için ibanın sonundan 17 hene saymanız yeterli. Vakıfbank hesap numarası ibanın son 17 hanesidir.

Vakıfbank iban nodan hesap no öğrenme

Vakıfbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

İş Bankası İbandan Hesap No Bulma

İş Bankası hesap numaramı nasıl bulabilirim? Sorusuna vereceğimiz cevap çok basit. İban’dan İş Bankası Şube kodunu bulabileceğiniz gibi İş Bankası hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. İban numarasını ve şube kodunu İş Bankası iban numarasından bulabilirsiniz.

İş Bankası ibandan hesap no bulma

İş Bankası hesap numarası ibanın son 7 hanesidir. Ondan sonraki 4 hene de İş Bankası şube kodunuzdur. İş Bankası ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

QNB Finansbank İbandan Hesap No Bulma

QNB Finansbank Hesap numarası nasıl bulunur sorusunun cevabına vereceğimiz cevap çok kısa. Finansbank hesap numarası ibanın son 8 hanesidir. Finansbank şube kodu iban numarasında bulunmamaktadır. Şube kodunu öğrenebilmek için Bankanızın iletişim kanallarından öğrenebilirsiniz. QNB Finansbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

QNB Finans Bank ibandan hesap no öğrenme.

QNB Finansbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Türkiye Finans Banksı İbandan Hesap No Bulma

Türkiye Finans hesap numarası ibanın içerisinde 7 hane olarak mevcut. İban’dan Türkiye Finans Bankası Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Türkiye Finans Bankası Müşteri numarasını ve Türkiye Finans Bankası hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. Ayrıca şube kodunu da ibandan bulmak mümkün. Türkiye Finans hesap numarası bulma konusunda aşağıdaki resmi incelemeniz ve kendi iban numaranızdan bulmanız mümkün. Türkiye Finans ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Türkiye Finans ibandan hesap no öğrenme

Türkiye Finans ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) İbandan Hesap No Bulma

TEB (Türk Ekonomi Bankası) hesap numarası ibanın son 8 hanesidir. Ne yazık ki iban numarasında şube kodu bulunmuyor. TEB internet bankacılığından, şubelerden veya atm lerden şube kodunuzu öğrenebilirsiniz.

TEB ibandan hesap no öğrenme.

Türk Ekonomi Bankası ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

HSBC Bank İbandan Hesap No Bulma

HSBC Bank hesap numarası ibanın son 10 hanesidir. HSBC şube kodu da ibanda mevcuttur. İban’dan HSBC Bankası Şube kodunu bulabileceğiniz gibi HSBC Bankası hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki resmi inceleyiniz ve kendi iban numaranız üzerinde uygulayınız. HSBC Bank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

HSBC iban numarasından hesap no bulma

HSBC Bank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Denizbank İbandan Hesap No Bulma

Denizbank hesap numarası ibanda mevcuttur ve 7 hanelidir. Şube kodu ise ibanda yok. Denizbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Denizbank ibandan hesap no bulma

Burganbank İbandan Hesap No Bulma

Burganbank hesap numarası ibanın içerisinde aşağıdaki şekildeki gibi yer alıyor ve ayrıca Burganbank şube kodu da mevcuttur. İban’dan Burgan Bank Şube kodunu bulabileceğiniz gibi Burgan Bank hesap numarasını da öğrenebilirsiniz.

Burgan Bank ibandan hesap no bulma

Burganbank hesap numarası 8 hanelidir. Burganbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Alternatif Bank İbandan Hesap No Bulma

Alternatif Bank hesap numarası ibanın son 16 hanesidir. Şube kodu ise bulunmuyor. Alternatif Bank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz

Alternatif Bank ibandan hesap no öğrenme

Kuveyt Türk İbandan Hesap No Bulma

Kuveyt Türk hesap numarası ibanın içerisinde mevcut ve 7 henelidir. Şube kodu ise bulunmuyor. Kuveyt Türk ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Kuveyt Türk ibandan hesap no bulma

Fibabanka İbandan Hesap No Bulma

Fibabanka hesap numarası ibanın son 7 hanedisir. Şube kodu ibanda bulunmuyor. Fibabanka ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Fibabanka ibandan hesap no öğrenme

İNG Bank İbandan Hesap No Bulma

İNG Bank hesap numarası 7 henelidir ve aşağıdaki resimdeki gibidir. Kendi iban numaranızda, sondan itibaren saydığınız zaman yerini kolayca bulabilirsiniz. İNG Bank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

İNG Bank iban numarasından hesap no öğrenme

ODEA Bank İbandan Hesap No Bulma

ODEA Bank hesap numarası ibanın sonunda değil ortasında bulunuyor ve 6 hanelidir. Şu be kodu ise ne yazık ki bu banka için ibanda bulunmuyor. ODEA Bank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

ODEA Bank ibandan hesap no bulma

Şekerbank İbandan Hesap No Bulma

Şekerbank hesap numarası ibanın son 8 hanesidir. Şu kodu ise ibanda yok. Şekerbank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Şekerbank ibandan hesap no öğrenme.

Anadolubank İbandan Hesap No Bulma

İbandaki Anadolubank hesap numarası 6 hanelidir ve ibanın ordasında yer alır. Sonda ise ek numara bulunur. Şube kodunun ise ibandan bulmak mümkün değildir. Anadolubank ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Anadolubank ibandan hesap no bulma

Albaraka Türk İbandan Hesap No Bulma

Albaraka Türk hesap numarası ibanın içerisinde 7 hane olarak mevcuttur. Şube kodunu ise bankanın iletişim kanallarından öğrenilmesi gerekmektedir. Albaraka ibandan hesap no bulma ile ilgili görseli inceleyiniz.

Albaraka iban numarasından hesap no öğrenme

İBAN Numarasından Hesap Numarası Bulma işlemi bu kadar kolaydır. Fakat bu işlemi bankanızı arayarak da gerçekleştirebilirsiniz.

Tags: Hesap no mu bulamıyorumHesap numaramı nasıl bulabilirim?Hesap numarası öğrenmeİbandan hesap numarası nasıl bulunur

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış