1 Eylül 2021 15:09 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Redmi Note Ailesine Yeni Rakip: Realme Note

Redmi Note Ailesine Yeni Rakip: Realme Note

Realme, resmi kayıtlar ile kendini gösteren Realme Note ve Realme Note Prime akıllı telefon modelleri üzerinde aktif olarak çalışıyor. Realme yönetimi bilindiği üzere yeni sızdırılan Note ailesinin yanında başka modeller üzerinde de çalışıyor. Aktarılana göre Realme

Realme, resmi kayıtlar ile kendini gösteren Realme Note 9 ve Realme Note 9 Prime akıllı telefon modelleri üzerinde aktif olarak çalışıyor. Realme yönetimi bilindiği üzere yeni sızdırılan Note 9 ailesinin yanında başka modeller üzerinde de çalışıyor. Aktarılana göre Realme Note 9 ailesi uygun fiyatı ve güçlü parçaları ile dikkat çekmeyi başaracak.

Redmi veya Realme Note aileleri Samsung’un efsane serilerinden Galaxy Note modellerine benzemiyor. Galaxy Note ailesi ilk modeller dışında “Stylus Kalem” desteğinin yanında büyük ekran ve güçlü parçalar ile tanıtılıyordu. Realme ve Redmi Note ailesinde stylus desteği sunmuyor.

Realme Note 9 ve Note 9 Prime akıllı telefon modelinin tasarım ve teknik özellikleriyle ilgili henüz bir sızıntı bulunmuyor. Teknoloji kaynaklarının haberlerine göre akıllı telefon serisi 2021 yılı içerinde tanıtılabilir. Modelle ilgili detayların yakın zaman içerisinde paylaşılacağı düşünülüyor.

Realme Note Serisiyle Birlikte Realme Pad Modeli Tanıtılabilir

Realme Pad akıllı tablet modeli aktarılana göre 10,4 inçlik LCD ekran yerine AMOLED ekran ile geleceği artık kesin olarak biliniyor. AMOLED panel ile gelen Realme Pad Android tablet modeli oldukça güzel gözüküyor. Bu ekranın en az 90 Hz ekran yenileme hızı sunacağı düşünülüyor fakat bu 120 Hz seviyesinde de olabilir.

Bunlarında dışında teknik bilgi vermeyen üretici, tahmin edilebileceği gibi sızıntıların önüne geçemiyor. Belirtilene göre tablet modeli işlemci tarafında MediaTek imzalı Helio G80 işlemcisinden gücünü alıyor. Bu işlemcinin haberi bazı kullanıcıları üzebilir çünkü daha güçlü bir işlemcinin tercih edilmesi bekleniyordu. Pazarın diğer üyelerinde olduğu gibi oldukça ince ve şık bir tasarım ile gelen Realme Pad akıllı tablet modeli, güç tuşunu üstüne taşırken ses açma ve kapatma tuşlarını da yan tarafta taşıyor.

Akıllı tablet model 7.100 mAh batarya taşıyor ve USB-C portu ile geliyor. Çift hoparlör ve üzerinde 3.5 mm kulaklık girişi de bulunduran Realme Pad Android tablet modeli microSD kart yuvasına da sahip.

Realme Pad Modeli Ülkemiz Raflarına Gelebilir

Realme, GT akıllı telefon serisini ülkemiz raflarına yakın zamanda sunacağını müjdelemişti. Üretici Realme Book modelleri sonrası Realme Pad tablet modelini de ülkemize sunacaktı. Tablet modelinin 9 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. Modelin fiyat etiketi henüz tam olarak bilinmiyor fakat uygun bir etikete sahip olacağı düşünülüyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış