24 Ağustos 2021 22:26 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Xiaomi “Mi” Takısından Vazgeçiyor

Xiaomi “Mi” Takısından Vazgeçiyor

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi ürettiği modellerde “Mi” takısını kullandığı biliniyor. Şirket Mi Band, Mi 10, Mi 11, Mi Mix gibi modeller ile uzun zamandır ürünler tanıtıyor ve bu Mi takısı artık bir

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi ürettiği modellerde “Mi” takısını kullandığı biliniyor. Şirket Mi Band, Mi 10, Mi 11, Mi Mix 4 gibi modeller ile uzun zamandır ürünler tanıtıyor ve bu Mi takısı artık bir vazgeçilmez haline dönüşmüştü. Fakat güvenilir bir kaynağın yaptığı habere göre Xiaomi bu takıdan artık vazgeçecek.

Xiaomi ürettiği modellere artık Mi takısını eklemeyecek. Aktarılana göre Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefon modeli Çin pazarına Mix 4 adıyla satışa sunulduğu belirtiliyor.

Xiaomi “Mi” takısının açılımını “Mobile Internet” ve “Mission Impossible” olduğu aktarmıştı. Mi takısını kaldırarak artık üst düzey yani Premium bir marka olmasının ilk adımları atılıyor.

Xiaomi 15 Eylül’de Yeni Bir Etkinlik Duyuracak

Etkinlik dahilinde tanıtılacak ürünlerin neler olacağı henüz tam olarak bilinmiyor. Etkinlikte son zamanlarda sıklıkla haberleri yapılan Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modeller duyurulabilir.

Ülkemiz raflarına da sunulacağı düşünülen Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modelleri dışında Xiaomi yeni bir katlanabilir akıllı telefon modeli tanıtabilir. Bilindiği üzere Xiaomi Mi Mix Fold modeli ile oldukça başarı sağlamıştı.

Etkinlik görselinde katlanabilir telefon ekranına benzeri bir görsel akıllarda soru işareti oluşturuyor. Xiaomi’nin etkinliğinde Samsung Galaxy Z Flip 3 benzeri dikey yapıda bir katlanabilir telefon tanıtma ihtimali de bulunuyor.

Etkinlik dahilinde Xiaomi akıllı ev aletleri, scooter modelleri ya da giyilebilir modeller de tanıtabilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış