26 Ağustos 2021 00:35 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Xiaomi 15 Eylül Etkinlik Tanıtımını Yaptı

Xiaomi 15 Eylül Etkinlik Tanıtımını Yaptı

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi, gün içerisinde yeni bir etkinlik tarihi açıkladı. Etkinlik dahilinde tanıtılacak ürünlerin neler olacağı henüz tam olarak bilinmiyor. Etkinlikte son zamanlarda sıklıkla haberleri yapılan Mi 11T ve Mi 11T Pro

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi, gün içerisinde yeni bir etkinlik tarihi açıkladı. Etkinlik dahilinde tanıtılacak ürünlerin neler olacağı henüz tam olarak bilinmiyor. Etkinlikte son zamanlarda sıklıkla haberleri yapılan Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modeller duyurulabilir.

Ülkemiz raflarına da sunulacağı düşünülen Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modelleri dışında Xiaomi yeni bir katlanabilir akıllı telefon modeli tanıtabilir. Bilindiği üzere Xiaomi Mi Mix Fold modeli ile oldukça başarı sağlamıştı.

Etkinlik görselinde katlanabilir telefon ekranına benzeri bir görsel akıllarda soru işareti oluşturuyor. Xiaomi’nin etkinliğinde Samsung Galaxy Z Flip 3 benzeri dikey yapıda bir katlanabilir telefon tanıtma ihtimali de bulunuyor.

Etkinlik dahilinde Xiaomi akıllı ev aletleri, scooter modelleri ya da giyilebilir modeller de tanıtabilir.

Xiaomi Mi 11T Pro Hakkında Bilinenler Bazı Detaylar

Xiaomi’nin Mi 11T ailesinin Mi 11T Pro özelinde teknik detaylar belli oldu.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, bilindiği üzere Mi 11T ailesi ile gündemden düşmüyor. Aktarılana göre Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modelleri 23 Eylül tarihinde tanıtılacak. Güvenilir teknoloji kaynağı Gizmochina üzerinde yapılan habere göre Xiaomi Mi 11T Pro modeli, Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 888 işlemcisini kullanacak.

Daha öncesinde de belirtildiği gibi Snapdragon 888 ve Snapdragon 888 Plus işlemcileri arasında pek bir performans farkı bulunmuyor. Kısaca amiral gemi işlemcisi kullanan Xiaomi Mi 11T Pro akıllı telefon modeli, 120 Hz ekran tazeleme hızlı OLED panel ile gelecek. 120 Watt hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh batarya ile geleceği belirtilen akıllı telefon modelinin fiyat etiketi ise 600 dolar civarında olacağı aktarılıyor.

Xiaomi Mi 11T Pro akıllı telefon modeli arka tarafında 64 MP ana + 8 MP ultra geniş açı + 5 MP makro kameralarından oluşacak. Model ön tarafında ise 16 MP değerinde bir selfie kamera taşıyacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış