14 Ağustos 2021 08:37 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Şahmeran Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor! Dizide Kimler Oynayacak?

Şahmeran Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor! Dizide Kimler Oynayacak?

Şahmeran dizisi, dijital platformda yayın hayatına başlayacak. Dizinin çekimleri yapılmadan önce diziyle ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor. Oyuncu kadrosuna ilişkin bazı iddialar ortaya atıldı. Peki dizide kimler oynayacak? Özellikle de Serenay Sarıkaya’nın diziye katılacağı iddiaları oyuncunun hayranlarını heyecanlandırıyor. Şahmeran dizisiyle

Şahmeran dizisi, dijital platformda yayın hayatına başlayacak. Dizinin çekimleri yapılmadan önce diziyle ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor. Oyuncu kadrosuna ilişkin bazı iddialar ortaya atıldı. Peki dizide kimler oynayacak? Özellikle de Serenay Sarıkaya’nın diziye katılacağı iddiaları oyuncunun hayranlarını heyecanlandırıyor. Şahmeran dizisiyle ilgili merak edilenleri aktardık.

Şahmeran Dizisine Kimler Katılacak?

Şahmeran dizisinde Burak Deniz’in oynayacağı düşünülüyor. Maraşlı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, daha sonra İtalya’ya gitmiş ve orada Cahil Periler dizisinin çekimlerinde yer almıştı. 4 bölümlük oyunculuğun sonunda ünlü ismin Türkiye’de döndüğü öğrenildi. Şimdi ise adı Şahmeran dizisiyle anılıyor. Ancak bu dizide oynayacağı kesinleşti diyebiliriz. Yalnızca partnerinin kim olacağı merak ediliyor. Dizideki karakteri de açıklanmış değil. En kısa sürede oyuncuyla ilgili daha fazla bilgi verilmesi muhtemel.

Serenay Sarıkaya da Diziye Katılabilir

Dizinin etkili bir başlangıç yapabilmesi için Burak Deniz’in güzel bir partnere ihtiyacı var. Dizinin yeni bölümünde ikilinin nasıl bir uyum sağlayacağı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya, yıllardır dijital içeriklerle ekran karşısına çıkıyor. Hatta izleyiciler bu duruma alıştı bile. Çünkü oyuncunun en çok izlenen televizyon dizisi Medcezir olmuştu. Aradan yıllar geçmesine rağmen ünlü ismi televizyonlarda fazla göremedik. Onun yerine dijital dünyadaki dizilerde yer alıyor.

Şahmeran Oyuncu Kadrosu Netleşmedi

Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli olmadı. Farklı kadın oyuncularla da görüşme sağlanabilir. Çünkü Serenay Sarıkaya’nın vereceği cevaba göre farklı isimler devreye girecektir. Bu konuda akla henüz bir isim gelmiyor. Ancak yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Serenay Sarıkaya’nın projeyi kabul etmesi halinde pek çok kişinin gözü Şahmeran dizisinde olacak. Fi dizisiyle önemli bir çıkış yakalayan Serenay Sarıkaya, bu çıkışı sürdürmek için senaryo odaklı projeler tercih ediyor. Kendisi, oyunculuğa tutkuyla bağlanmış vaziyette. Bu gidişatı için de yapamayacağı fedakarlık yok gibi görülüyor. Umarız, başarılı ismi en yakın zamanda yeni dizide görürüz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış