4 Ağustos 2021 14:23 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Arka Sokaklar Rıza Baba’nın Sonu Kötü Bitecek! Zafer Ergin Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Rıza Baba’nın Sonu Kötü Bitecek! Zafer Ergin Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonuyla bomba gibi bir giriş yapacak. Ancak oyuncu kadrosundaki belirsizlik izleyicileri tedirgin ediyor. Dizide Özgür Ozan’ın ayrılık haberi bile büyük ses getirmişti. Ancak anlaşılan ki oyuncunun diziye veda edeceği yok. Kendisi de bu haberi

Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonuyla bomba gibi bir giriş yapacak. Ancak oyuncu kadrosundaki belirsizlik izleyicileri tedirgin ediyor. Dizide Özgür Ozan’ın ayrılık haberi bile büyük ses getirmişti. Ancak anlaşılan o ki oyuncunun diziye veda edeceği yok. Kendisi de bu haberi tiye alarak paylaşım yapmıştı. Diziden ayrılmaması güzel bir haber olarak karşımıza çıksa da bileti kesilecek oyuncu bambaşka biri olabilir. Dizinin Rıza Baba’sı için pek de iyi gelişmeler yaşanmıyor.

Rıza Baba Neden Ayrılacak?

Başarılı oyuncu Zafer Ergin, artık emekliliğini yaşamak isteyebilir. Sevilen ismin yıllardır Arka Sokaklar’da oynadığı biliniyor. Rıza Baba karakteri tüm Türkiye tarafından biliniyor. Haliyle bu kadar ün elbette 15 yılın sonunda geldi. Şimdi ise emekliliğin tadını çıkarmak istediği belirtiliyor. Başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı vurgulandı. Arka Sokaklar’dan ayrılığı konusunda yakın zamanda açıklama yapılacak.

Oyunculuğu Bırakacak mı?

Başarılı oyuncu Zafer Ergin, daha önce yer aldığı projelerde de ciddi ve baskın karakterleri canlandırıyordu. Şimdi de benzer bir karakter ile izleyici karşısına çıkabilir. Arka Sokaklar’dan ayrılan diğer oyuncular gibi yeni projelerde yer almak istiyor mu bilmiyoruz. Ancak diziden ayrılması muhtemel oyuncular listesinde ilk sırada bulunuyor. Uzun zamandır kendisinin Arka Sokaklar’ı bırakacağı iddia ediliyordu. Başarılı isim tüm bu iddiaları gerisinde bırakmıştı. Yine de her geçen sezon diziden ayrılma olasılığı yükseliyor.

Arka Sokaklar Eylül’de Başlıyor

Dizinin yeni sezonu Eylül’de ekrana gelecek. O vakte kadar oyuncuların diziye devam edip etmeyeceği de kesinleşecektir. Bir yandan da direkt olarak diziden ayrılmak yerine birkaç bölüm sonrasında senaryoya göre diziden gitmeleri de mümkün. Neredeyse tüm oyuncular hakkında diziden ayrılabileceklerine yönelik paylaşım yapıldı. İzleyicilerin kafası oldukça karışık. Bu kafa karışıklığını çözmenin tek yolu yapımcının resmi açıklama yapmasından geçiyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış