3 Ağustos 2021 23:53 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Fox TV’deki Diziden Bir Oyuncu Daha Gitti!

Fox TV’deki Diziden Bir Oyuncu Daha Gitti!

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni sezonuna başlamadan pek çok oyuncusunu kaybetti. Bu ayrılıkların sonucunda dizide başrol oynayacak çok az oyuncu kaldı. Hal böyle olunca diziye yeni transferler yapmak şart oldu. Ancak şu an için yalnızca bir kişi

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni sezonuna başlamadan pek çok oyuncusunu kaybetti. Bu ayrılıkların sonucunda dizide başrol oynayacak çok az oyuncu kaldı. Hal böyle olunca diziye yeni transferler yapmak şart oldu. Ancak şu an için yalnızca bir kişi ile anlaşıldı. Diziye veda eden oyunculara karşı birkaç transfer daha yapılması bekleniyor. Hangi oyuncular diziden ayrıldı ve ekranlara veda etti açıklandı. İşte diziyle ilgili son dakika gelişmeleri…

Yasak Elma Dizisinden Kimler Ayrıldı?

Diziden ayrılanlar arasında Şafak Pekdemir, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan bulunmakta. Oyuncuların ayrılığı düşünülürse dizide oynayacak başrol kalmadı desek yeridir. Ancak en son yaşanan ayrılık büyük yara bırakabilir. İzleyiciler, yeni sezonu büyük umutlarla bekliyor. Haliyle beklentilerin boşa çıkmaması şart. Peki diziden ayrılan diğer isim kim? Bu sefer oyuncu değil bizzat yönetmen ayrıldı!

Yasak Elma Yönetmeni de Ayrıldı!

Yasak Elma dizisinin yönetmeni, yapılan açıklama ile diziye veda etti. Artık bu dizide çalışmayacak. Murat Öztürk’ün hangi projede yer alacağı merak ediliyor. Reyting rekorları kıran Aşk Mantık İntikam dizisini çekecek ünlü yönetmen, bu zamana kadar Yasak Elma’da oynadığı süre boyunca güzel performans sergiledi. Kendisinin yönetmenlik tecrübesi diziye çok şey kattı. Arka planda gösterdiği çabanın karşılığını bugün yeni bir dizi ile alıyor.

Yeni Sezon Yakında Başlayacak

Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için yapılan değerlendirmeler gösteriyor ki dizinin yayın hayatına bir daha çok var. Eylül ayının sonlarına doğru başlayabilir. Bu nedenle de oyuncu kadrosundaki köklü değişime daha fazla tanıklık edeceğiz. Süre çok olduğu için her karakter için birden fazla isme teklif götürülebilir. Şartlar böyle iken dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Şevval Sam ve Eda Ece başrolde oynamaya devam edecek. İkisinin ayrılması beklenmiyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış