2 Ağustos 2021 17:44 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Son Yaz Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Son Yaz Oyuncuları Değişiyor!

Son Yaz Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Son Yaz Oyuncuları Değişiyor!

Son Yaz dizisinin sezonunda bambaşka karakterlerle diziye renk katacağı kesinleşti. Ünlü isimlerle anlaşmalar yapılıyor. Dizi, ikinci sezonunda beklentileri iyice artırmış durumda. Sanılanın aksine reytinglerde artış yaşayan Son Yaz dizisi, bu sefer işini şansa bırakmayacak. Önümüzdeki yıllarda da yayın hayatına

Son Yaz dizisinin sezonunda bambaşka karakterlerle diziye renk katacağı kesinleşti. Ünlü isimlerle anlaşmalar yapılıyor. Dizi, ikinci sezonunda beklentileri iyice artırmış durumda. Sanılanın aksine reytinglerde artış yaşayan Son Yaz dizisi, bu sefer işini şansa bırakmayacak. Önümüzdeki yıllarda da yayın hayatına duraksamadan devam edebilmesi için yeni oyuncular şarttı. Peki Son Yaz dizisine hangi isimler katıldı? Diziye transfer olan oyuncular arasındaki bağ dikkat çekti. Çünkü daha önce evlendikleri biliniyor. Evlenip boşanmalarına rağmen birlikte aynı dizide oynayacaklar.

Son Yaz Dizisine Kimler Katıldı?

Son Yaz’a katılan ilk isim Birce Akalay oldu. Güzel oyuncunun geçmişteki performansı nedeniyle diziye dahil edildiği biliniyor. Ayrıca son yıllara damgasını vurduğu için de izleyicilerin dizide görmek istediği bir isimdi. Birce Akalay’dan sonra Sarp Levendoğlu’nun da diziye katılacağı öğrenildi. Sarp Levendoğlu, bu dizinin hemen öncesinde Savaşçı’da rol almıştı. Oyuncunun hayran kitlesi oldukça fazla ve oynadığı her dizinin hakkını veriyor. İki isim daha önce birlikte yaşıyordu. Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay’ın ilişkileri bitmiş dahi olsa meslekleri gereği birlikte rol alabilecek kadar profesyoneller. İkili de olaya ılımlı yaklaştı. Aralarında herhangi bir sorun yok ve dizide beraber oynayacaklar.

2014’te Evlenmişlerdi

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, 2014 yılında evlenip 2017 yılında da boşanmıştı. Yaklaşık 3 yıl süren evlilikleri boyunca çiftin arası oldukça iyiydi. Ancak çeşitli nedenlerden ötürü ilişkilerini sonlandırma kararı aldılar. Önümüzdeki günlerde başlayacak yeni sezon çekimlerinde bir araya gelmeleri muhtemel. Hangi karakterleri canlandıracakları ise henüz belli olmadı.

Son Yaz Ne Zaman Başlıyor?

Son Yaz dizisi için çekim çalışmaları devam etmekte. Set hazır olduğunda belirlenen tarihte oyuncular çekimlere başlayacak. Ancak yayın tarihi konusunda kesin bir açıklama yapılmadı. Ağustos ayı içerisinde başlayacak çekimlerle beraber Eylül ayında dizinin yeni bölümlerini izleyebiliriz. Fox TV’nin etkili yapımları arasında bulunduğundan ötürü yayını çok fazla gecikmeyecektir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış