1 Ağustos 2021 02:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Yasak Elma Dizisine Yeni Şahikalar Geliyor! Yasak Elma’ya Kimler Katıldı?

Yasak Elma Dizisine Yeni Şahikalar Geliyor! Yasak Elma’ya Kimler Katıldı?

Yasak Elma dizisi, başarılı hikayesiyle çok izleniyor. Dizinin yeni sezon onayı almasından sonra bazı kritik ayrılıklar yaşandı. Özellikle de Nesrin Cavadzade ayrılığı çok konuşuldu. Ancak her şeye rağmen senaryoda yapılan bir değişiklikle dizinin devamı sağlandı. Şimdi ise sevilen yapımın

Yasak Elma dizisi, başarılı hikayesiyle çok izleniyor. Dizinin yeni sezon onayı almasından sonra bazı kritik ayrılıklar yaşandı. Özellikle de Nesrin Cavadzade ayrılığı çok konuşuldu. Ancak her şeye rağmen senaryoda yapılan bir değişiklikle dizinin devamı sağlandı. Şimdi ise sevilen yapımın yeni sezonunda kimler dahil olacak öğreneceğiz. Yasak Elma dizisine kimler katılıyor? Şahika karakterinin yerine geçecek ve en az onun gibi kurnaz olacak bir karakter arayışı bulunmakta. Yeni bir oyuncuyla anlaşıldı ve o isim artık Yasak Elma’da oynayacak.

Biran Damla Yılmaz Yasak Elma’da!

Biran Damla Yılmaz, son yıllarda oynadığı dizilerle büyük takdir gördü. Güzel oyuncu artık Yasak Elma dizisinde oynayacak. Bununla beraber dizide hangi karakter hayat vereceği merak edildi. Fakat oyuncu hakkında yapılan bu açıklamanın yanında karakter henüz belirtilmedi. Onun da yakında açıklanması bekleniliyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanmadan diziyle ilgili pek çok ipucunu elde edeceğiz.

Diziye Kimler Katılacak?

Fox TV’nin Yasak Elma dizisine katılacak isimler bir kişiyle sınırlı değil. Yeni oyuncular için yapımcının çeşitli girişimleri bulunuyor. Oyuncularla görüşme tamamlandıktan sonra gerekli açıklama yapılacak. Dizi tekliflerinin özellikle de ünlü ve son zamanlarda güzel performans sergilemiş isimlere yapılması gündemde. Öncelik bu oyuncularda olacak. Hali hazırda başrolde iki önemli ismin bulunduğu biliniyor. Eda Ece ve Şevval Sam’ın yanına yakışacak isim olarak Biran Damla Yılmaz belirlendi. Onun haricinde diziden ayrılan birkaç kişinin yerine de oyuncu katılacağı öğrenildi. Şafak Pekdemir, Barış Kılıç, Barış Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın diziden ayrıldığı açıklanmıştı. Oyuncuların peş peşe diziye veda etmesi büyük bir oyuncu açığını doğurdu. Ancak hızlı bir şekilde diziden ayrılmaları mümkün olmayabilir. Yani kademe kademe senaryoya bağlı şekilde diziye veda etmeleri daha mantıklı olacaktır. Yasak Elma dizisiyle ilgili en güncel gelişmeleri izleyicilerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış