31 Temmuz 2021 22:55 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Aşk Mantık İntikam Reyting Sonuçları Yüzleri Güldürdü

Aşk Mantık İntikam Reyting Sonuçları Yüzleri Güldürdü

Aşk Mantık İntikam dizisi, diğer yaz dizilerine göre daha fazla reyting puanına sahip oldu. Dizinin bu başarısıyla beraber en az birkaç sezon yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Mayıs veya Haziran ayına kadar diziyi kesintisiz bir şekilde izleyebiliriz. Genellikle bu

Aşk Mantık İntikam dizisi, diğer yaz dizilerine göre daha fazla reyting puanına sahip oldu. Dizinin bu başarısıyla beraber en az birkaç sezon yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Mayıs veya Haziran ayına kadar diziyi kesintisiz bir şekilde izleyebiliriz. Genellikle bu tarz diziler birkaç ay içerisinde düşük reyting sonuçlarından ötürü final yapıyor.

Ancak son duruma baktığımızda Fox TV’de yayınlanan dizi, elde ettiği başarıyla adından söz ettiriyor. Aşk Mantık İntikam dizisini izleyenler, hikayeden sonra oyuncu kadrosunu da bir hayli sevdi. Başrol oyuncularının diziye kattığı çok şey bulunmakta. Üstelik dizi yalnızca 6 bölüm ekrana geldi. 7. bölümüyle beraber reyting sonuçlarını iyice artırabilir. Ancak asıl sıçrayışı muhtemelen Eylül ayından itibaren yapacak. İzleyiciler yaz aylarında televizyonu daha az tercih ettiğinden ötürü böyle bir tahminde bulunuldu.

Aşk Mantık İntikam Reyting Sonuçları

Aşk Mantık İntikam, yaz dizisi olmasına rağmen Total ve AB reyting gruplarında zirvede yer aldı. Dizinin şaşırtıcı yükselişi izleyiciler tarafından takdir edildi. Diziyi izlemeyenler de bu denli hızlı artışın kaynağını merak ediyor. Ancak yanıt çok da uzakta değil. Oyuncu kadrosunun ne kadar çok sevildiği ortada. Adından da anlaşılacağı üzere aşkın ve intikamın bir arada olduğu bir yapımla karşı karşıyayız. İsmi çok eleştirilmişti fakat sanılanın aksine çok beğenildi. Dizi başlamadan önce eleştiri yağmuruna tutuluyordu. Şimdi ise izleyiciler her hafta dizinin yeni bölümünü heyecanlı bir şekilde bekliyor. Bu gidişle uzun süre ekranlarda kalabilir. Fox TV’nin yeni Sen Çal Kapımı konseptli dizisi belli oldu…

Dizi Oyuncu Kadrosu

Başrol oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen’in haricinde dizide oynayan diğer isimler de dikkatleri üzerine çekiyor. Melisa Döngel, Burak Yörük, Sina Özer ve Gözde Mutluer gibi oyuncular dizide varlığını belli ediyor. Önümüzdeki haftalarda özellikle de Eylül ayı geldiğinde rakip diziler Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerini nasıl etkileyecek göreceğiz.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış