1 Ağustos 2021 05:44 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro Duyuruldu

Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro Duyuruldu

Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei’in Watch GT Pro ECG modelinin adından da anlaşılabileceği gibi EKG ölçümü yapabilen bir model olması ile oldukça iddialı gözüküyor. EKG özelliğini kısaca hatırlatmak gerekirse teknoloji, bilek üzerinde elektrokaryogram çekebiliyor. Akıllı saat modeli EKG

Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei’in Watch GT 2 Pro ECG modelinin adından da anlaşılabileceği gibi EKG ölçümü yapabilen bir model olması ile oldukça iddialı gözüküyor. EKG özelliğini kısaca hatırlatmak gerekirse teknoloji, bilek üzerinde elektrokaryogram çekebiliyor.

Akıllı saat modeli EKG özelliğiyle birlikte kullanıcını kalp ritimlerinin takibi ve böylelikle hızlı ya da yavaş ritimlerin ölçümü oldukça kolay bir şekilde listelenebiliyor.

Akıllı saat modelinin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse model, GT 2 Pro modeli ile oldukça benzer bir yuvarlak bir tasarım, 1,39 inçlik AMOLED panel ile geliyor.

Safir bir cam ile gelen saat modeli, gövde tarafında titanyum alışım ile kaplanmış durumda. 100 spor aktivitesini destekleyen saat modeli, uyku takibi, SpO2 ölçümü gibi özelliklerle donatılmış durumda. Akıllı saat modelinin belirlenen satış etiketi ise 478 dolar olarak kendini gösteriyor.

Huawei Band 6 Pro Modeli de Dikkat Çekmeyi Başardı

Saate benzer bir yapıda gelen Huawei Band 6 Pro akıllı bileklik modeli is 1,47 inçlik AMOLED panel ve dikdörtgen bir yapı ile geliyor. Huawei Watch GT 2 Pro modeli gibi nabız ölçümü, SpO2, uyku ve stres ölçümü yapabilen model tek şarj ile 2 haftalık bir kullanım sunabiliyor. Modelin 70 dolardan başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulacağı belirtiliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış