1 Ağustos 2021 14:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Samsung Galaxy A52s Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A52s Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı

Güney Kore merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Samsung, bilindiği üzere Galaxy A52 ve A52 5G modelini aynı etkinlikte kullanıcılara tanıtmıştı. Gün içerisinde paylaşılan yeni bir habere göre Samsung aileye A52s adında yeni bir model daha eklemek istiyor. Geekbench

Güney Kore merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Samsung, bilindiği üzere Galaxy A52 ve A52 5G modelini aynı etkinlikte kullanıcılara tanıtmıştı. Gün içerisinde paylaşılan yeni bir habere göre Samsung aileye A52s adında yeni bir model daha eklemek istiyor.

Geekbench kayıtları ile kendini gösteren Samsung Galaxy A52s akılı telefon modeli birçok özelliğini sızdırmış durumda. Akıllı telefon modeli kesin olarak Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 778G işlemcisinden gücünü alacak. Ailenin diğer üyelerinden “S” ile farklılık gösteren model, en üst olarak 8 GB RAM seçeneği ile geliyor.

Lahaina kod adıyla kendini gösteren Samsung Galaxy A52s akıllı telefon modeli, güvenilir teknoloji kaynağı olan 91Mobiles kaynağının gün içerisinde yaptığı habere göre 128 GB hafıza seçeneği modeli Avrupa merkezlerinde 449 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Akıllı telefon modelinin Avrupa merkezlerinden sonra ülkemizde de satışa sunulma ihtimali oldukça yüksek.

A52s, Snapdragon 778G işlemcisi ile birlikte Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 desteğine de sahip olacak. Samsung bilindiği gibi sızıntıları çıkan modelleri olukça kısa süreler içerisinde tanıtıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış