31 Temmuz 2021 08:16 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Samsung Hayranları Galaxy S22 Yerine Galaxy Note İstiyor

Samsung Hayranları Galaxy S22 Yerine Galaxy Note İstiyor

Bilindiği üzere Samsung yönetiminin uzun zaman önce açıkladığı Galaxy Note serisini üretmeme kadarı büyük tepki uyandırdı. Samsung, geleceği büyük oranda katlanabilir telefon modellerde gördüğü için tüm araştırma ve geliştirmeleri bu alanda yapıyor. Bilmeyenler için yeni gelecek olan Galaxy Fold

Bilindiği üzere Samsung yönetiminin uzun zaman önce açıkladığı Galaxy Note serisini üretmeme kadarı büyük tepki uyandırdı. Samsung, geleceği büyük oranda katlanabilir telefon modellerde gördüğü için tüm araştırma ve geliştirmeleri bu alanda yapıyor. Bilmeyenler için yeni gelecek olan Galaxy Fold 3 katlanabilir telefon modeli de Note ailesi ile tanıdığımız S Pen desteği ile gelecek. Samsung yönetimi konu hakkında 2021 yılı içerisinde Galaxy Note serisi tanıtmayacakları haberleri tüm sevenler tarafından eleştiri odağı oldu. Samsung burada 2022 ya da daha sonrası için bir açıklama yapmıyor. Beklentiler 2022 yılında yeni bir Galaxy Note modeli geleceği yönünde.

Fakat Note hayranları 2022 yılının ortalarını yerine ilk çeyreğinde sunulmasını istiyor. Bazı kullanıcılar ise 2022 başında gelecek olan Galaxy S22 ailesi yerine üzerinde S Pen taşıyan yeni bir Galaxy Note ailesinin tanıtılmasını istiyor.

Konu hakkında SamMobile tarafından buradan ulaşabileceğiniz bir oy kampanyası açıldı. Bilindiği üzere Galaxy Note ailesinin hayranları modelden oldukça memnun ve Samsung yönetimi de konu hakkında hayranları üzmeyecektir.

Samsung’un 2022 başında tanıtacağı Galaxy S22 ailesinin de oldukça iddialı bir model olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı fakat hayranlar Galaxy Note konusunda oldukça ısrarcı.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış