31 Temmuz 2021 08:16 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Nurgül Yeşilçay Camdaki Kız’a Katılacak mı?

Nurgül Yeşilçay Camdaki Kız’a Katılacak mı?

Camdaki Kız dizisi, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Diziye 2. sezonda hangi oyuncuların katılacağı yavaş yavaş kesinleşiyor. Yapılan açıklamalar ve çeşitli iddialar doğrultusunda akla iki isim geldi. Şükran ve Hayri karakterleri için hangi oyuncularla anlaşılacak? Nalan ile Hayri’nin arasında

Camdaki Kız dizisi, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Diziye 2. sezonda hangi oyuncuların katılacağı yavaş yavaş kesinleşiyor. Yapılan açıklamalar ve çeşitli iddialar doğrultusunda akla iki isim geldi. Şükran ve Hayri karakterleri için hangi oyuncularla anlaşılacak? Nalan ile Hayri’nin arasında ilişki yaşanacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda Şükran ile evli olan Hayri, kuma hayatı mı yaşıyor? Diziye kimlerin katıldığı gerçekten de sır gibi saklanıyor. Ancak Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra bir isimle daha anlaşıldığı öne sürüldü. Camdaki Kız yeni sezon oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Nurgül Yeşilçay Camdaki Kız’da mı?

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Camdaki Kız’a katıldı mı bilinmiyor. Başarılı oyuncu henüz diziyle ilgili bir açıklama yapmadı. Tüm bu gelişmeler ışığında kendisi hakkında sorulan sorulara da yanıt vermedi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim sessizliğini koruyor. Diziye katılması durumunda direkt olarak müjdeyi kendisinden öğrenebiliriz. Ancak Hayri karakteri için işler biraz daha karışık.

Hayri’yi Kim Canlandıracak?

Camdaki Kız’da Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan ve Erkan Kolçak Köstendil düşünülüyor. İki oyuncu da birbirinden yetenekli ve başarılı. Ancak birinin tercih edilmesi gerekecek. Yüksek ihtimal iki oyuncudan birinin diziye dahil olması sağlanacak. Kanal D’nin başarılı yapımı, en kısa sürede karar vermeli. Ayrıca oyuncuların teklifi kabul edip etmediği konusunda da bir gelişme paylaşılmadı. Dizi, yeni sezonunda bomba sahnelerle izleyici karşısına çıkacak.

Yeni Sezon Ne Zaman?

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonu yüksek ihtimalle Eylül ayında yayınlanacak. Eylül’de başlayacak dizinin Haziran’a kadar sürmesi bekleniyor. Toplamda kaç sezon süreceği ise senaryoya ve reyting durumuna göre şekillenecektir. Nurgül Yeşilçay, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan isimleri arasından kimlerle anlaşılacağı belli olacak. Nalan’a hayat veren Burcu Biricik ise hem Camdaki Kız hem de Fatma’da oynamayı sürdürüyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış