30 Temmuz 2021 19:37 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Sen Çal Kapımı Dizisi Twitter Gündemine Yerleşti!

Sen Çal Kapımı Dizisi Twitter Gündemine Yerleşti!

Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyanın gücünü fazlasıyla elinde bulunduruyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in takipçilerine bakacak olursak dizinin sosyal medya avantajı fazlasıyla iyi durumda. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü yayınlanan dizinin TT olması da çok şaşırttı. Türkiye’nin yanı sıra

Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyanın gücünü fazlasıyla elinde bulunduruyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in takipçilerine bakacak olursak dizinin sosyal medya avantajı fazlasıyla iyi durumda. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü yayınlanan dizinin TT olması da çok şaşırttı. Türkiye’nin yanı sıra dünya gündemine de yerleşen dizide evlilik konulu paylaşımlar yapıldı. Twitter’da #evlenbenimle etiketi çok fazla kullanıldı. Serkan’ın Eda’ya evlenme teklifi etmesi bekleniyor. İkilinin Kiraz’ın mutluluğu için aile olduğu görülmüştü. Birlikte yatıyorlar ve beraber vakit geçiriyorlardı. Ancak bu durumun bir an önce resmiyete dökülmesi istenmekte. İzleyiciler Serkan ve Eda evliliğini çok istiyor.

Sen Çal Kapımı Rekor Kırdı!

Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, kırdığı TT rekoruyla eskisinden çok daha aktif bir dizi haline geldi. 27 ülkede TT oldu ve 1 milyonu aşkın tweet atıldı. Sosyal medyadaki varlığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin önümüzdeki haftalarda evlilikle ilgili yeni sahnelere yer vermesi bekleniyor.

Serkan ve Eda Evlenecek mi?

Eğer dizinin senaryosunda bir aksilik yaşanmaz ise Serkan ve Eda karakterlerinin evliliği kaçınılmaz olacak. Çünkü Kiraz’a bakmak için birlikte vakit geçirirlerken ister istemez birbirlerine tekrar aşık oluyorlar. İçlerindeki sevginin tekrar alevlendiği rahatlıkla belli oluyor.

52. Bölümde Final Yapacak

Dizinin final bölümüne az kaldığından ötürü çeşitli olayların hızlı bir şekilde gelişmesi muhtemel. Dizi, bir seneyi aşkındır yayın hayatına devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in aşkı da yine bu yapım aracılığıyla başladı. Bu nedenle dizinin yeri hem oyuncuların hayranları hem de bizzat kendileri tarafından oldukça ayrı. Dizinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Serkan’ın evlenmek istediği her halinden belli oluyor. Yakında düğün sahnesinin olduğu bölüm de ekrana gelecektir. Asıl merak edilen konu ise dizinin bitmesine 6 bölüm kaldı. 6 bölümün sonunda son sahnede neler yaşanacak heyecanla izleyeceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış