30 Temmuz 2021 16:53 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Büşra Pekin’in Yeni Filmi Dilberay Fragmanı Yayınlandı!

Büşra Pekin’in Yeni Filmi Dilberay Fragmanı Yayınlandı!

Büşra Pekin, uzun zamandır komedi skeçleri ve filmleri ile kendini izleyicilere kanıtladı. Ancak bu sefer bambaşka bir proje ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun başrolde Dilber Ay’ı canlandıracağı öğrenildi. Oldukça önemli bir projede oynayacağından ötürü kendisiyle ilgili en

Büşra Pekin, uzun zamandır komedi skeçleri ve filmleri ile kendini izleyicilere kanıtladı. Ancak bu sefer bambaşka bir proje ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun başrolde Dilber Ay’ı canlandıracağı öğrenildi. Oldukça önemli bir projede oynayacağından ötürü kendisiyle ilgili en son gelişmeler takip ediliyor. Dilberay filmi ne zaman vizyona girecek araştırılmaya başlandı bile.

Dilber Ay’ın Hayatı Anlatılıyor

Dilber Ay’ın hayatı bu filmde anlatılacak. Yaşadığı zorluklar ve hapis hayatı da filmde konu edilecek. Genel olarak ailesiyle ve erken yaşta evlendirilmesiyle ilgili pek çok önemli detaylara yer verileceği öğrenildi. Fragmanda da Dilber Ay hakkında çok fazla bilinmeyen ancak göze çarpacak bazı sahneler bulunuyor. Kendisinin zorlu hayatına rağmen mücadeleci karakteri ve müzik sektöründe ulaştığı başarı oldukça saygıyla karşılanıyor. Takdir edilen ünlü isim, yıllarca fedakarlıklarda bulunarak halka müziğini sergilemek için önemli adımlarda bulundu. Bunun gibi detaylar da filmde yer alabilir. Hapis hayatından ötürü hapse düşen ve kader mahkumu olarak adlandırılan kişilere karşı da destek oluyor. Yıllarca hapishane görünümlü bir stüdyoda parçalarını seslendirerek onlar için program yaptı. Dinleyen dinlemeyen herkes özellikle de bu davranışından ve yaşam tarzından ötürü onu tanımaya başladı. Kendine has sesi ile de sanat camiasına güzel eserler bıraktı.

Dilberay Filmi Vizyon Tarihi

Filmin vizyon tarihine ilişkin henüz yeni bir bilgi paylaşılmadı. Sonbahar mevsiminde yayınlanması bekleniyor. Büşra Pekin’in filmle ilgili çok fazla açıklaması olmadı. Çekimlerin bittiği ve vizyon tarihine kadar beklenileceği düşünülüyor. Özellikle de Eylül ve Ekim ayları arasında filmin izlenebilir hale gelmesi muhtemel gözüküyor. Büşra Pekin’in yanı sıra Zeliha Kendirci, Nursel Köse ve Tuncer Salman’ın da filmde oynadığını belirtelim. Oyuncu kadrosunun deneyimli isimlerden oluşması filmin etkileyiciliği bakımından fazlasıyla önem taşıyor.

Dilberay Filmi Fragmanı

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış