30 Temmuz 2021 19:00 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Twitter, Ürün Satış Özelliğini Test Ediyor

Twitter, Ürün Satış Özelliğini Test Ediyor

Ülkemiz dahil dünyaca ünlü dev sosyal medya uygulamalarından Twitter, site içerisine yeni bir özellik sunmayı planlıyor. Twitter yönetimi, ABD üzerinde GameStop ve Arden Cove şirketlerinin ürünlerini Twitter üzerinde satış için testlere başladı. Oldukça basit bir arayüze sahip olan bu

Ülkemiz dahil dünyaca ünlü dev sosyal medya uygulamalarından Twitter, site içerisine yeni bir özellik sunmayı planlıyor.

Twitter yönetimi, ABD üzerinde GameStop ve Arden Cove şirketlerinin ürünlerini Twitter üzerinde satış için testlere başladı. Oldukça basit bir arayüze sahip olan bu satış özelliği, satış yapan profillerin üzerinde ürünleri listelenmesi ile sonuçlanıyor.

Bu yeni özellik şimdilik sadece iOS işletim sistemi üzerinde test ediliyor. Ürünlerin satımını kolaylaştırmak adına gelen bu özellik oldukça kullanışlı bir şekilde tasarlanmış durumda. Twitter üzerinde görülen ve seçilen ürünleri siteden ayrılmadan mobil bir sayfaya yönlendirerek alışverişleri kolay hale getiriyor.

Bu özellikle birlikte Twitter satış profil reklamlarını sadece profil sayfalarında gösteriyor ve böylece kullanımı rahatsız eden bir hale bürünmüyor. Özelliğin şimdilik test aşamasında olduğu belirtilirken çok kısa süre içerisine Android testlerinde tamamlanması sonrasında herkese açılacağı düşünülüyor.

Twitter En Son Reddit Benzeri Özelliği İle Gündemdeydi

Reddit platformundan bilinen olumlu ve olumsuz beğeni özelliği Twitter üzerinde test ediliyor. Şimdilik iOS tarafında bazı kullanıcılara sunulan bu özellik tweet altında yapılan yorumlar üzerinde çalışıyor. Olumlu ya da olumsuz geri dönüş verenleri kullanıcıya bildirmeyen Twitter yönetimi eğer özelliğin beğenilmesi durumunda herkese açık hale geleceğini belitti.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış