29 Temmuz 2021 19:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Google, iOS Tarafı İçin “Android’e Geç” Uygulamasını Getirecek

Google, iOS Tarafı İçin “Android’e Geç” Uygulamasını Getirecek

Android platformu gün içerisinde ortaya çıkan yeni bir habere göre önemli bir konu üzerine çalışıyor. Google yönetimi bilindiği üzere kendi işletim sistemi olan Android için iOS tarafından geçişleri kolay hale getirmek adına yedekleme konusunda geliştirmeler yapıyor. Google imzası taşıyan

Android platformu gün içerisinde ortaya çıkan yeni bir habere göre önemli bir konu üzerine çalışıyor. Google yönetimi bilindiği üzere kendi işletim sistemi olan Android için iOS tarafından geçişleri kolay hale getirmek adına yedekleme konusunda geliştirmeler yapıyor.

Google imzası taşıyan APK üzerinde keşfedilene göre “Switch to Android” uygulaması Apple’ın “Move to iOS” uygulamasına oldukça benziyor.

Güvenilir bir teknoloji kaynağında yapılan habere göre bu uygulama Apple’ın uygulama mağazası olan App Store’a getirilecek ve iOS işletim sisteminden Google Android tarafına geçişi kolay hale getirecek.

Ortaya çıkan ilk bilgilere göre ortak Wi-Fi ağında çalışan iki cihaz üzerinde bu transferin gerçekleşmesi düşünülüyor. Aktarılana göre Google tarafı Apple iPhone kullanıcılarının cihazlarında tüm dosyaları Android tarafına geçirmeyi istiyor.

Günümüz kullanıcıları bazen firmalar arsı ya da işletim sistemleri arası değişik yapmayı çok seviyor. İlk örneği Apple tarafından gelen bu transfer uygulamasının Google tarafına da gelmesi oldukça güzel gözüküyor. Uygulama hakkında teknoloji dünyasının tüm bildikleri maalesef bu kadar. Google uygulamanın çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı fakat uygulamanın kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış