27 Temmuz 2021 23:29 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Android 13’ün Tatlı Kodu Belli Oldu

Android 13’ün Tatlı Kodu Belli Oldu

Bilindiği üzere Google Android sürümlerinin numaralarına ek olarak isim vermeyi hatta tatlı isimler vermeyi çok seven bir firma. Gün içerisinde güvenilir bir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre yeni Android 13 sisteminin kod adı “Tiramisu” olabilir. Google yönetimi bu ve

Bilindiği üzere Google Android sürümlerinin numaralarına ek olarak isim vermeyi hatta tatlı isimler vermeyi çok seven bir firma. Gün içerisinde güvenilir bir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre yeni Android 13 sisteminin kod adı “Tiramisu” olabilir.

Google yönetimi bu ve buna benzer kod anlarını kendi içlerinde kullanmayı seven bir yönetim. Kısaca Google bu ismi şirketler arası pazarlama için kullanmayacak.

Google eski Android sürümleri içinde bazı tatlı isimler kullanıyordu. Android 10 sürümü için Quince Tart, Android 11 sürümü için Red Velvet Cake, Andorid 12 sürümü için de Snow Cone isimlerin kullanıyordu.

Google’ın yeni Android sürümü olan 13 hakkında isim dışında henüz pek bir şey bilinmiyor. Fakat 2022 itibari ile işletim sisteminin tanıtımının yapılacağı düşünülüyor.

Android 13 Hakkında İlk Bilgiler Gelirken Google, Android 12 İşletim Sistemini Akıllı Telefon Modelleri İle Sunmaya Başlıyor

Ağustos ve eylül ayında kullanılmaya başlanacak Android 12 sistemi bilindiği üzere birçok özelliği beraberinde getiriyor. Dikkat çeken özelliklerden birisi olan oyunların bitmeden oynamak birçok kullanıcıyı oldukça sevindirecek gibi gözüküyor. Özellik tüm oyunlar için kullanıma sunulmayacak. Burada Play Asset Delivery destekleyen oyunları destekleyen Google yönetimi ilerleyen süreçte konu hakkında daha büyük gelişmeler yapacak gibi gözüküyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış