23 Temmuz 2021 19:21 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Samsung Galaxy Z Flip 4 Hakkında İlk Detaylar Paylaşıldı

Samsung Galaxy Z Flip 4 Hakkında İlk Detaylar Paylaşıldı

11 Ağustos tarihinde Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ile tanıtılacak olan katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Flip hakkında neredeyse tüm özellikler biliniyor. Flip henüz tanıtılmamışken Samsung yönetimi Flip hakkında çalışmalara başlamış durumda. Güvenilir teknoloji

11 Ağustos tarihinde Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ile tanıtılacak olan katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip 3 hakkında neredeyse tüm özellikler biliniyor. Z Flip 3 henüz tanıtılmamışken Samsung yönetimi Z Flip 4 hakkında çalışmalara başlamış durumda.

Güvenilir teknoloji kaynaklarından LetGoDigital üzerinde yayımlana bir habere göre Samsung, 2022 yılında tanıtacağı Galaxy Z Flip 4 modelinin menteşesin dönebilen bir kamera kullanabilir.

2021 yılının Ocak ayında Samsung tarafından alınan bir patent sonrası bu iddialar konuşulmaya başlandı. Bu patent sonrasında yenilenen bir tasarım ile geleceği kesinleşen Galaxy Z Fold 4 modeli eski nesillerde olduğu gibi ekran altı kamera ile gelmeyecek.

Bu yenilenen menteşe ile ana kameralar aynı zamanda selfie kamera olarak da kullanılabilecek. Bu yeni nesil katlanabilir telefon modeli ile Samsung yönetimi sonsuz ekranlı bir model sunabilir.

Samsung, Yeni Galaxy Z Flip 4 Modelini Ne Zaman Duyuracak?

Önümüzdeki yıl yani 2022 yılının üçüncü çeyreğine doğru tanıtılması beklenilen Samsung Galaxy Z Flip 4 modeli şimdiden büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Şirketin tasarımsal ve donanımsal farklılıklar konusunda atacağı adımlarla birlikte menteşeli kamera teknoloji sayesinde daha uygun bir fiyata sahip olabileceği de başka bir iddia olarak gösteriliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış