23 Temmuz 2021 17:19 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Sevda Erginci Ve Sevgilisi Yılmaz Kunt Bodrum’da Tatil Yaparken Görüntülendiler

Sevda Erginci Ve Sevgilisi Yılmaz Kunt Bodrum’da Tatil Yaparken Görüntülendiler

Evlenecekleri iddiası etrafta dolana dursun Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt ikilisi Bodrum’da tanınmış bir beach’te kameralara yakalandılar. Turna Hatun; Uyanış: bildiğiniz gibi, Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterini canlandırmıştı. Seda Erginci ve Sevgilisi Yılmaz Kunt Bodrum’da tatilde Sevda Erginci,

Evlenecekleri iddiası etrafta dolana dursun Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt ikilisi Bodrum’da tanınmış bir beach’te kameralara yakalandılar. Turna Hatun; Uyanış: bildiğiniz gibi, Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterini canlandırmıştı.

Seda Erginci ve Sevgilisi Yılmaz Kunt Bodrum’da tatilde

Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile birlikte Bodrum’da tatil yaparken görüntülendiler. Kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Kunt ile keyifli vakit geçirdikleri görülen Erginci’nin keyfine diyecek yok. Fit vücuduyla tatilin tadını çıkaran güzel oyuncu Sevda Erginci, Yılmaz Kunt ile evlenecekleri iddialarına ne cevap verecek bilinmez. Yeni sezon için enerji depolayan aşıklar, aileleriyle sevda birlikte tatil için Bodrum’u seçen ünlüler arasında.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin Turna Hatun’u Sevda Erginci

Sevda Erginci kimdir?

İlk deneyimlerini tiyatro ile kazanan güzel oyuncu, ilk olarak Veda (2012) filminde rol almıştır. 1993 İstanbul doğumludur. İlk olarak Koyu Kırmızı (2012) dizisinde oynamıştır. Ardından Karagül (2013) dizisinde de performansını sergileyen Erginci, 2015 yılında Türkan Şoray’ın yöneten koltuğuna oturduğu Uzaklarda Arama (2015) filminde de oynama şansı yakaladı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış