23 Temmuz 2021 16:01 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Andrea Poli transferi resmen bitti! Antalyaspor’a 3 yıllık imza attı

Andrea Poli transferi resmen bitti! Antalyaspor’a 3 yıllık imza attı

Takımlar yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken bir transfer haberi de Süperlik ekibi Antalyaspor’dan geldi. Antalyaspor, İtalyan asıllı orta saha oyuncusu Andrea Poli‘yi renklerine kattı. Resmi olarak yıllık sözleşme imzalayan oyuncunun transferin gerçekleştiğini belirtelim. Andrea Poli futbol

Takımlar yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken bir transfer haberi de Süperlik ekibi Antalyaspor’dan geldi. Antalyaspor, İtalyan asıllı orta saha oyuncusu Andrea Poli‘yi renklerine kattı. Resmi olarak 3 yıllık sözleşme imzalayan oyuncunun transferin gerçekleştiğini belirtelim.

Andrea Poli futbol kariyeri. Hangi takımlarda oynadı?

Daha önce Inter ve Milan forması giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Andrea, yeni sezonda kırmızı beyazlı forma ile yeteneğini konuşturacak.

Andrea Poli Kimdir?

29.09.1989 doğumlu futbolcu, İtalya Seri-B’de top koşturan Treviso takımında ilk tecrübesini kazandı. Ardından da Seri-A takımı Sampdoria‘ya transfer oldu (2007).  2007-2008 sezonunda Campionato Primavera kupasını kaldırma başarısının ardından 2011’de İnter’e kiralandı. Akabinde 2013 yılında da Milan formasını giydi.  2008 U-19 Avrupa Şampiyonası’nda 2 golü bulunan tecrübeli orta saha oyunsuzu Poli aynı zamanda İtalya Mili Takımı oyuncusudur.

Andrea Poli golleri 

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış