6 Şubat 2021 20:34 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Accident Oyunu Sistem Gereksinimleri

Accident Oyunu Sistem Gereksinimleri

Accident Duality ve diğer geliştiriciler tarafından 14 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sunulmuştur. Çıkışı ile farklı kaza oyunlarını geride bırakan Accident ismini kaza kelimesinden sahiplenmiştir. Tür bakımından simülasyon oyunları arasında yer almaktadır ve araba kazalarında öncelikli olarak neler

Accident Duality ve diğer geliştiriciler tarafından 14 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sunulmuştur. Çıkışı ile farklı kaza oyunlarını geride bırakan Accident ismini kaza kelimesinden sahiplenmiştir. Tür bakımından simülasyon oyunları arasında yer almaktadır ve araba kazalarında öncelikli olarak neler yapılması gerektiğini oyunculara anlatan öğretici bir oyundur.

Accident oyunu oynamak için ise bazı yetkin becerilere sahip olmanız gerekir. Oyunu oynadıkça daha da profesyonel hale gelmeniz mümkün. Accident oyunu birçokları tarafından oldukça sevilmiştir. Oyunun kendine has yapısı ve oyuncuları çeken modları ile farklı bir deneyim sürdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

 Accident oyunu hakkında merak edilenleri yazımızın devamında yayınladık. Oyunun hikayesi, oynanma şekli, oyunu oynamak için ihtiyacınız olan sistem gereksinimleri vs. bilgiler için okumaya devam edin.

Accident Hikâyesi

Oyun içinde bir şirkette çalışan VR gözlük ile farklı tarihlerde yapılan kazaları inceleyen ve sonuçlarını dosyalara aktaran bir çalışansınız. Accident kazalarda yapılması gereken öncelikleri farklı dosyalarda (seviyelerde) sizlere öğretir. Örneğin teknoloji olan veya olmayan yerlerde kaza ile karşılaşırsanız oyundaki birçok bilgiden yararlanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir! Valorant Nedir?

Oyunun ana hikayesi VR gözlük deneyimi ile kazaları gerçek anlamda deneyimleyen bir çalışanın sistematik bir şekilde raporlamasını konu alır. VR gözlük ile kaza anlarını deneyimleyen çalışan farklı seviyelerde bulunur.

Seviye ilerledikçe kazalar ve kaza karşısında yapmanız gereken eylemler farklılaşabilmektedir. Oyunun ana hikayesi itibari ile günlük hayatınızda da oldukça etkili olabildiğini söylemek gerekli. Geçelim oyunun nasıl oynandığına.

Nasıl Oynanır?

Oyuna giriş yaptıktan sonra dosyalarınızdan ilk bölümü seçerek öğretici modunu deneyebilirsiniz. öğretici modunda oyunu öğrendikten sonra gerçek seviyeden bir bölüm seçin ve VR gözlükle kazayı izlemeye gidin. Oyun başlayınca öncelikle ambulansı arayın ardından araç kontaklarını kapatın ve 50m uzağa bildirici tabela koyun ardından kazazedeleri kontrol edin ve ilk yardıma başlayın.

Sağlığı en düşük olanı tercih etmeyi unutmayın. Ambulans geldikten sonra çevredeki izleri kontrol edin ve kazanın nasıl olduğunu çözün. Diğer kaza dosyalarından seçip farklı seviyeleri oynayabilirsiniz. Oyun içinde verilen bir mesajda şöyle söylenmektedir: Unutmayın herkesi kurtarmayabilirsiniz. Önemli olan her adımı doğru yaptığınızdan emin olmaktır.

Sistem Gereksinimleri

Oyunu Steam üzerinden belirli bir fiyata indirebilirsiniz. Çoğu düşük performanslı bilgisayarlara göre uyumlu olan Accident oyununun minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8 ve 10 sistemlerine uygundur.
  • Bellek: 4 GB Ram
  • İşlemci: İntel Core 2 Duo
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 470 ve ATI Radeon HD 6970
  • DirectX: 11 sürümü
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir depolama gereklidir.

En düşük sistemlerde bile rahatça oynanabilen Accident yüksek sistemlerde daha çok performans göstermektedir.

Bugünkü yazımızda sizlere Accident oyunu hakkında bazı bilgilere yer verdik. Accident nedir, hikâyesi nasıldır ve nasıl oynanır gibi başlıklara yer açtık.

Tags: accident dualityAccident nasıl oynanırAccident Nedir?accident oyunuaccident sistem gereksinimleri

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış