23 Ekim 2020 15:33 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:53

Vestel Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Vestel Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Dünyaca tanınan teknoloji firmalarının arasında bulunan Vestel, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için yapmış olduğu bu çalışmalarla hem ülkemizde hem dünyada çoğu insan tarafından tanınmıştır. 1984 yılında Asil Nadir tarafından kurulan teknoloji firması günden bu güne

Dünyaca tanınan teknoloji firmalarının arasında bulunan Vestel, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için yapmış olduğu bu çalışmalarla hem ülkemizde hem dünyada çoğu insan tarafından tanınmıştır. 1984 yılında Asil Nadir tarafından kurulan teknoloji firması o günden bu güne kadar farklı teknolojiler geliştirip insanlara sunarak dünya üzerinde tanınmaya başlanmıştır. Fabrikası Türkiye’ nin Manisa ilinde olan Vestel’in ana merkezide Manisa’dadır. ‘Dost Teknoloji’ sloganıyla öne çıkan Vestel ürettiği teknolojilerdeki her ayrıntıya dikkat etmektedir. Bu da müşterilerinin saygınlığını kazanmasına yardımcı olmuştur. Bu ayrıntılar için Vestel 15.371’e yakın yetenekli çalışanıyla her gün farklı teknolojilere imza atmaktadır.

Vestel’i diğer firmalardan üstün kılan özelliği ise ürünlerinin fiyatının düşük olması ve performansının yüksek olmasıdır. Telefon, Dizüstü Bilgisayar, Akıllı Saat, Kulaklık, Şarj Aleti, gibi birden fazla cihaz üreten Vestel bunlarla birlikte kendi yazılımını da üretmiştir. Merak edilen birçok sorunun cevabı için okumaya devam edin.  

Vestel Online Bilgi

Vestel kendi oluşturduğu web sitesiyle sizlere her bölümünden yardımcı olabilir. Cihazlarınızdan gireceğiniz siteye kayıt olabilir, giriş yapabilir, bilmediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Cihaz fiyatlarını, kurucularını, geliştiricilerini, nasıl bilgi alabileceğinizi, fiyat performans ürünlerini, evinize en yakın Vestel şubesi gibi bilgileri web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Vestel Müşteri Hizmetleri Numarası

Vestel müşteri hizmetleri numarası üzerinden doğrudan müşteri temsilcilerine ulaşmanız mümkündür. Bu yol ile Vestel müşteri temsilcilerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcileri ile WhatsApp üzerinden ya da çağrı merkezi üzerinden iletişim sağlamanız mümkün. Vestel müşteri hizmetleri ve WhatsApp iletişim hattı numaraları için okumaya devam edin.

Vestel Müşteri Hizmetleri numarası; 0850 222 4 123

Vestel WhatsApp iletişim numarası; 0850 222 4 123

Vestel E-Posta İletişim

Vestel e-posta bilgileri ile iletişim sağlamanız mümkündür. Vestel yetkili temsilcilerine e-posta aracılığı ile ulaşmak için öncelikli olarak aşağıda yer alan e-posta adresini alıcı olarak belirlemelisiniz. Sonrasında iletişim kurmak isteme nedeninizi resmi bir ifade ile belirtmeniz yeterli olacaktır. İşte Vestel kurumsal e-posta adresi;

[email protected]

Vestel Çağrı Merkezi

Eğer aradığınız bilgiyi web sitesinden bulamadıysanız Vestel çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz. Çağrı merkezi numarası 0850 222 4123’tür hafta içerisinde 7/24 hizmet vermektedir ve çağrı merkezini aramadan önce bulunduğunuz konuma yakın yetkili servis, şube olmasına özen gösteriniz. Bu sayede şubeye giderek işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Cihazınız hakkında Çağrı merkezinden bilgi almak için sizden fatura veya garanti belgesi bilgilerini talep edebilirler. Yapacağınız aramalar için operatörünüz sizden ücret tahsil edebilir. Bunlarla birlikte e-posta, sosyal medya hesaplarından, servis numaralarından Vestel’e ulaşabilirsiniz. Vestel’in ülkemize sunduğu bu hizmetlerle birlikte farklı ülkelere de aynı hizmeti sağlamaktadır.

Vestel Müşteri Temsilcisi Doğrudan Bağlanma

Vestel müşteri temsilcilerine doğrudan bağlanmak için arama işlemini gerçekleştirdikten sonra  müşteri temsilcisi ile görüşme sağlamak için beklemeniz yeterli olacaktır. Böylece Vestel müşteri temsilcisi ile doğrudan iletişime geçebilir ve sorununuzu dile getirebilirsiniz. Vestel müşteri temsilcileri ile iletişim kurmak için bu yolu takip edebilirsiniz.  

Vestel Sosyal Medya Hesapları

Vestel sizlere çağrı merkezi, web sitesi ve çoğu yöntemle sizlere bilgi vermektedir. Bunlarla birlikte Vestel sizlere sosyal medya hesaplarından da ulaşım sağlamaktadır. Bu Hesaplar:

  • İnstagram: @vestel
  • Facebook: @vestel
  • Twitter: @Vestel
  • E-mail: [email protected]
  • Vestel Web Sitesi: www.vestel.com.tr/
  • Whatsapp: 0850 222 41 24 veya 0850 393 56 56 numaralarıdır.

Böylelikle Vestel’e dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Vestel sosyal medya kanalları üzerinden şikayet ve dileklerinizi ifade edebileceğiniz gibi ürünler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Vestel sosyal medya hesaplarını takibe olarak güncel yeniliklerden de haberdar olmanız mümkün. Halihazırda Vestel Instagram, Facebook ve Twitter sosyal medya kanallarını kullanmaktadır. Bunun yanı sıra WhatsApp iletişim hattı da bulunmaktadır.

Vestel sizlere birden fazla hizmet vermekle birlikte sorularınıza da farklı yollarla cevap vermektedir. Çoğu teknoloji firmasından üstün olan Vestel Türkiye’de ve dünyada hızla büyümektedir. Her gün yeni projelere imza atan Vestel’e işlemlerinizde güvenebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Vestel hakkında bilinmeyen bilgilere yer verdik. Vestel tarihinden, Vestel Müşteri Hizmetleri, online bilgi, çağrı merkezi ve çalışan sayısına kadar bahsettik. Vestel hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Teşekkürler

Tags: müşteri hizmetlerivestel danışmavestel iletişimvestel müşterivestel müşteri hizmetleri

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış