8 Ağustos 2020 13:52 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:56

İnternet Üzerinden Kredi Başvurusu Yapmak

İnternet Üzerinden Kredi Başvurusu Yapmak

İnternet üzerinden kredi başvurusu yapmak için ilk olarak ihtiyacınız olan miktarı belirlemeniz ve verdiği faiz oranları konusunda araştırma yapmalısınız. Her bankanın belirli dönemlerde uyguladığı promosyon krediler vardır. Bu promosyon dönemleri sürekli takipte olmak, çekeceğiniz kredinin geri ödemesi konusunda

İnternet üzerinden kredi başvurusu yapmak için ilk olarak ihtiyacınız olan miktarı belirlemeniz ve verdiği faiz oranları konusunda araştırma yapmalısınız. Her bankanın belirli dönemlerde uyguladığı promosyon krediler vardır. Bu promosyon dönemleri sürekli takipte olmak, çekeceğiniz kredinin geri ödemesi konusunda size yardımcı olacaktır. Gündeme bağlı olarak değişen bu dönemler ihtiyaç sahiplerinin gözdesi olmuştur.

İkinci Aşamamız Banka Seçimi

İkinci aşamada araştırmalarımız doğrultusunda bankamızı seçmeliyiz. Diğer bankalarla karşılaştırma yaparak yaptığımız bu çalışma bize en doğru kararı verdirecektir. Banka faiz oranlarını karşılaştıran bir çok site internet üzerinde mevcuttur. Karşılaştırmalı olarak banka kredi faiz oranlarını görmek mümkün.

Banka Sitesine Giriş

Banka sitesine internet üzerinden giriş yapılır. Sitenin kredi bölümüne girip, tercih ettiğiniz kredi çeşidini seçmelisiniz. Site ilk olarak kişisel bilgilerinizle ilgili bir kaç soru soracaktır. Kişisel verilerin korunması kanuna uygun olarak bilgileri doldurmanız gerekir. Doldurmanız gereken bölümleri doldurup, banka internet sayfasının yönlendirmelerini dikkate almalısınız.

Kredi Seçimi

İnternet üzerinden kredi çekme konusundaki en önemli adım, çekeceğimiz miktar ve ödeme planıdır. Çekeceğimiz miktarı ve ödeme planını seçtikten sonra onayla düğmesiyle başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Sistemle alakalı bir sorun yoksa onay mesajı alırsınız. Onay mesajı geldikten sonra krediniz için beklemeniz gerekecektir.

Şubeye Gitmeden Hizmet

Şubeye gitmeden ihtiyacımız olan krediye internet üzerinden ulaşmak artık çok kolay. Bütün bankaların sunduğu bu imkan sayesinde hayatımız kolaylaştı. Elimizin altındaki internet dünyası hem bilgiye ulaşmamıza yardımcı, hem de bankaların internet siteleri uygulamaları ile bizleri bir çok konuda destekçi.

Eskiden Her şey Daha Zordu

Eskiden her şey daha zordu. Kredi çekmek sıra beklemeler, evrak toplamalar, istenilen belgeler, atılan imzalar yüzünden işkence haline geliyordu. Şimdi sağlanan bu imkanlar, bu eski düzeni çabuk unutturdu.

Onay Mesajından Sonra

Onay mesajından sonra da şubeye gitmeye gerek kalmadan ihtiyacımız olan kredi hesabımıza tanımlanabilir, ya da bankamatik aracılığı ile çekebiliriz. Çekeceğimiz kredi miktarı düşükse şubeye gitmeye gerek kalmaz. Fakat internet üzerinden çekeceğimiz kredi yüksek ise şubeye gidip çekmemiz gerekebilir.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış