8 Ağustos 2020 02:28 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:55

Cam Filmi Nasıl Çekilir

Cam Filmi Nasıl Çekilir

Bugünün yapılarında eskiye nazaran daha fazla cam ortamında. Bu durum çekiciliği artırdığı kadar çok problemi ve olumsuzluğu da yanı sıra getiriyor. Yansıma yapması, büyük camlar vasıtasıyla ısı artışı ile artış göstermesi ve soğuk havalarda da ısı kaybından kaynaklanan

Bugünün yapılarında eskiye nazaran daha fazla cam ortamında. Bu durum çekiciliği artırdığı kadar çok problemi ve olumsuzluğu da yanı sıra getiriyor. Yansıma yapması, büyük camlar vasıtasıyla ısı artışı ile artış göstermesi ve soğuk havalarda da ısı kaybından kaynaklanan fazla yakıt tüketiminin sarf edilmesi ve diğer halı ve mobilyaların solması ile perdelerin sararmasına neden olmakta ve zarar görmektedir.

Cam Filmi performans yüksek metalik polyester ile kaplıdır ve cam yüzeylerde yeterli güneşin yalıtımı içindir. Cam Filmleri parlak ya da mat olarak, sade, renkli ve değişik şekilli renklerde ile üretilmiştir. Kullanılan filme bağlı şekilde, Cam Filmleri ışınları çok büyük kesebilme kullanımı taşıyor ışıkları parlaklıkları kesiyor gölge yapmasına imkan veriyor, kumaş ve halıların kullanımı için zararlı ultraviyole ışınlarının tümünü engeller, parlak ışığın keser ve camın havasında güneş ısısını dışarıdan gelmesine kadar engeller.

Cam Filminin Avantajları

  • Sıcak ve parlak ışığın azaltılması.
  • Konforun çoğalması.

Cam Filmi, retrofit üründür. Gölgeli ve koşulları alanlar arasında sıcaklık dengesini sağlar, rahatsızlık verici olduğu ışığı engeller. Konforlu, güvenli bir ortam oluşturur dışarıdan gelebilecek olan çok fazla güneş yansımalarını da engeller ve koyu bir hal alır olur.

Isıtma ve Soğutma Masraflarını Azaltır

Az film ısı ve ışık yansıtan Cam Filmi iç yüzeyine kapama ısı kaybını, kışları 0′a kadar içerir. Yaz aylarında ise iklimlendirme masrafları ile cam filmi,güneş sıcaklığını çok etkili geri yansıtıcıyla azalır.

Eşyaların Ömrünü Son Derece Uzatır

Güneş ışınları her türlü eşyaların solmalarında büyük bir rol oynar. camların çok zararlı olan UV ışınlarını geçirmesini Cam Filmi ile engelleyerek, oluşabilecek bu tür hasarlardan koruma içindir. Eşyaların ömrü uzar.

Mekanlara GÜZELLİK KATAR

Değişiklikler ve örneklere sahip geniş bir yelpazeye sahip. Binaların içerisi Cam Filmleri ile çok güzel ve rahat, yansımasız bir ortama ve dışarıdan binanın tasarımını da bozmayan tek bir yansımasına sahip olur. Hem bu araçlarda hem mekanlarda hem de evlerde çok fazla tercih edersiniz ve kullanılır.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış